Rymlig 5-rumslägenhet med två terrasser till salu i Oneglia, Imperia

Rymlig 5-rumslägenhet med två terrasser till salu i Oneglia, Imperia. Lägenheten till salu i Oneglia i Imperia har stora fönster som lyser upp rummen, samt två terrasser som utgör en värdefull extern miljö. Belägen i centrum av Oneglia, med restauranger, barer, butiker, och havet ligger inom gångavstånd från lägenheten. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 till 4 sovrum
Boarea:
120 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten till salu i Imperia, nås med hiss, består av fem rum plus två badrum. Lägenheten behöver restaureras och några värdefulla material kan behållas och behandlas, som parkettgolven. Med två terasser.
Kök
Kök att installera.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
5 av 18, hiss finns
Allmänt
Rymlig 5-rumslägenhet med två terrasser till salu i Oneglia, Imperia. Lägenheten till salu i Oneglia i Imperia har stora fönster som lyser upp rummen, samt två terrasser som utgör en värdefull extern miljö. Belägen i centrum av Oneglia, med restauranger, barer, butiker, och havet ligger inom gångavstånd från lägenheten.

Byggnad

Byggnadstyp
18-planshus
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Energiklass: Energiklass F
Byggnadssätt
Fönster: 2-glasfönster.

Närområde

Allmänt
Imperia har ett gynnsamt läge, huvudort i provinsen och har fått sitt namn av floden Impero, som skiljer Oneglia från Porto Maurizio, två rivaliserande byar, som idag gått samman till en enda kommun. De mest eleganta butikerna i staden finns vid de typiska gatorna i centrum. Längs Marina, längst in i hamnen "Oneglia", med dess gamla fiskarhus och Doria Palace. Den mest attraktiva delen av Imperia är den som sträcker sig på sluttningarna av Kap Berta, en udde i havet, rik på palmer, cypresser och olivträd. På Borgo Peri, under arkaderna på kajen finns fiskaffärer och utmärkta fiskrestauranger. Längs strandpromenaden, smyckad med höga palmer, från den yttersta punkten vid den östra piren är det möjligt att beundra den vackra utsikten över hela bukten vid Imperia och bergen som ligger bakom. Olivmuseet visar hundraåriga historia av olivolja samt dess produktion. Fastklamrad på udden ligger den antika staden Porto Maurizio som består av en härva av gator och vindlande gränder, alla går uppåt. Den medeltida kärnan ger en oöverträffad utsikt över bukten i Imperia och över havet. Framtidens Imperia är bl a den nya marinan, som stod färdig sommaren 2010, ett samarbete mellan kommunen Imperia, och The Imperia Society & Acquamare. Projektet "Porto di Imperia" kommer att skapa 1 400 nya hamnplatser mellan 15 och 90 meter, butiker, restauranger, hotell, bevakade parkeringsplatser, social service och nya stränder.
Kommunikation
Nice flygplats: 94 km.
San Remo: 36 km.
Närservice
All service finns i Imperia, som restauranger, kaféer, affärer, post, bank m.m.
Parkering
Kontakta oss för möjligheten att köpa till en parkering eller ett garage.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Imperia
Ligurien

Pris:
350 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
120 m2
Antal sovrum:
3
Ref.nr
CCHIL6Q60

Dela

Till toppen