Tomt till salu i Diano Castello perfekt för byggande av 2 små villor

Tomt till salu i Diano Castello perfekt för byggande av 2 små villor. Belägna i Diano Castello med ett panoramaläge intill den lilla charmiga byn, en tomt till salu med godkänt projekt för byggande av två små villor. På tomten till salu i Diano Castello är det också möjligt att bygga ett garage och en pool. En perfekt tomt för 2 familjer som letar efter ett lugnt och trevligt läge med endast 2 km från stranden i Diano Marina. Kontakta oss för att köpa tomt i Ligurien. Vi har ett stort utbud av tomter, hus och lägenheter i Ligurien.

Byggnad

Byggnadstyp
2 x 1-plansvillor
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Övrigt
Tomt till salu i Diano Castello perfekt för byggande av 2 små villor. Belägna i Diano Castello med ett panoramaläge intill den lilla charmiga byn, en tomt till salu med godkänt projekt för byggande av två små villor. På tomten till salu i Diano Castello är det också möjligt att bygga ett garage och en pool. En perfekt tomt för 2 familjer som letar efter ett lugnt och trevligt läge med endast 2 km från stranden i Diano Marina.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2 200 m2
Tomtbeskrivning
Tomt med bygglov.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp att ansluta.
Fastighetsskatt
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Diano Castello (liguriska: Dian Castello) är en by och kommun i provinsen Imperia i den italienska regionen Ligurien och ligger ca. 90 km sydväst om Genua och ca. 5 km nordost om Imperia. Per den 31 december år 2004 hade Diano Castello en befolkning på 2 061 invånare och på en area om 6 km2.Diano Castello gränsar till följande kommuner: Diano Arentino, Diano Marina, Diano San Pietro, Imperia och San Bartolomeo al Mare. Kullarna som omger byn är täckta med olivlundar och med vingårdar som producerar Vermentino, ett vitt vin.Diano Castello ligger 1 km bakom kustorten Diano Marina.
Kommunikation
Nice flygplats: 105 km.
Parkering
På tomten till salu i Diano Castello är det också möjligt att bygga ett garage.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Tomt

Diano Castello
Ligurien

Pris:
160 000 EUR
Tomtarea:
2 200 m2
Ref.nr
CCHIL6W01

Dela

Till toppen