Townhouse med 2 lägenheter till salu i Perinaldo

Townhouse med 2 lägenheter till salu i Perinaldo. Ett hus till salu med fantastisk utsikt och terrass. På gångavstånd till parkering, restauranger och huvudtorget i Perinaldo. Ett typiskt liguriska byhus till salu på 4 våningar med 30 m2 terrass och fantastisk havsutsikt. Med en stor stenbyggd källare om 21 m2 som ligger på nedre våningen. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
10 rum
Boarea
149 m2
Rumsbeskrivning
Internt uppdelat i 2 lägenheter med samma ingång på bottenvåningen. Den första lägenheten består av vardagsrum, solig balkong, kök och sovrum med badrum på övervåningen.

Den andra lägenheten består av vardagsrum, kök, tre sovrum, ett badrum och stor terrass på andra och tredje våningen.
Kök
Två fullt utrustade kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan med källare
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Townhouse med 2 lägenheter till salu i Perinaldo. Ett hus till salu med fantastisk utsikt och terrass. På gångavstånd till parkering, restauranger och huvudtorget i Perinaldo. Ett typiskt liguriska byhus till salu på 4 våningar med 30 m2 terrass och fantastisk havsutsikt. Med en stor stenbyggd källare om 21 m2 som ligger på nedre våningen.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 75 m2
Tomtbeskrivning
Byggnadsyta.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Perinaldo är en härlig gammal by endast 20 minuter med bil från havet. Byn har allt: butiker, mycket bra restauranger, post och bank, apotek. Perinaldo är en pittoresk liten by med mindre än 1 000 invånare i inlandet av Imperiaprovinsen i nordöstra delen av Ligurien. Byggd på toppen av en kulle sydost om Apricale. Från Perinaldo och dess antika fästning har man utsikt över regionen, dess dalar, bergskedjor och det azurblå havet.Alla viktiga sevärdheter och turistattraktionerna i den franska Côte d'Azur och den italienska rivieran kan lätt nås med bil och tåg från kusten eller kollektivtrafik. På grund av Perinaldos privilegierade geografiska läge och höjd, dess närhet till havet, dess hisnande vyer och dess optimala väderförhållanden, har Perinaldo varit en populär mötesplats för astronomer under flera århundraden. Det är dessutom födelseplatsen för Cassinifamiljen, som spelade en viktig roll i den moderna förståelsen av himlavalvet. Denna länk med historia återspeglas i hela byn: i sina gatunamn och väggmålningar. Perinaldo är hem för en berömd musikfestival varje år i juli månad. Användbara länkar: http://www.perinaldo.org/ http://www.perinaldofestival.com/ http://www.astroperinaldo.it/
Kommunikation
Nice flygplats: 65 km.
San Remo: 26 km.
Imperia: 62 km.
Närservice
All service finns i Perinaldo, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
Parkering i närheten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Perinaldo
Ligurien

Pris:
155 000 EUR
Antal rum:
10
Boarea:
149 m2
Tomtarea:
75 m2
Ref.nr
CCHIL5Q05

Dela

Till toppen