Villa att slutföra till salu vid Imperia med fantastisk havsutsikt

Villa att slutföra till salu vid Imperia med fantastisk havsutsikt. Denna underbara villa till salu ligger med en av de vackraste positionerna, omgiven av Medelhavets grönska, söderläge och med en fantastisk havsutsikt. Villan som säljs i Imperia måste slutföras, för närvarande är den i ofärdigt skick med enbart stomen och ytterväggar och därför helt anpassningsbar. Fastigheten ligger i ett elegant område med exklusiva villor, i en dominerande position med en fantastisk havsutsikt. Att anläggas - en lyxig privat trädgård medan en pool lätt kan anläggas. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea:
250 m2
Rumsbeskrivning
Villa planerad för entréhall, vardagsrum, matsal, kök med matplats, fyra sovrum, fyra badrum och yttre terrasser,
Kök
Kök att inreda.
Badrum
Fyra badrum att inreda.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Villa att slutföra till salu vid Imperia med fantastisk havsutsikt. Denna underbara villa till salu ligger med en av de vackraste positionerna, omgiven av Medelhavets grönska, söderläge och med en fantastisk havsutsikt.
Villan som säljs i Imperia måste slutföras, för närvarande är den i ofärdigt skick med enbart stomen och ytterväggar och därför helt anpassningsbar. Fastigheten ligger i ett elegant område med exklusiva villor, i en dominerande position med en fantastisk havsutsikt. Att anläggas - en lyxig privat trädgård medan en pool lätt kan anläggas.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 000 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp att ansluta.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Imperia har ett gynnsamt läge, huvudort i provinsen och har fått sitt namn av floden Impero, som skiljer Oneglia från Porto Maurizio, två rivaliserande byar, som idag gått samman till en enda kommun. De mest eleganta butikerna i staden finns vid de typiska gatorna i centrum. Längs Marina, längst in i hamnen "Oneglia", med dess gamla fiskarhus och Doria Palace. Den mest attraktiva delen av Imperia är den som sträcker sig på sluttningarna av Kap Berta, en udde i havet, rik på palmer, cypresser och olivträd. På Borgo Peri, under arkaderna på kajen finns fiskaffärer och utmärkta fiskrestauranger. Längs strandpromenaden, smyckad med höga palmer, från den yttersta punkten vid den östra piren är det möjligt att beundra den vackra utsikten över hela bukten vid Imperia och bergen som ligger bakom. Olivmuseet visar hundraåriga historia av olivolja samt dess produktion. Fastklamrad på udden ligger den antika staden Porto Maurizio som består av en härva av gator och vindlande gränder, alla går uppåt. Den medeltida kärnan ger en oöverträffad utsikt över bukten i Imperia och över havet. Framtidens Imperia är bl a den nya marinan, som stod färdig sommaren 2010, ett samarbete mellan kommunen Imperia, och The Imperia Society & Acquamare. Projektet "Porto di Imperia" kommer att skapa 1 400 nya hamnplatser mellan 15 och 90 meter, butiker, restauranger, hotell, bevakade parkeringsplatser, social service och nya stränder.
Kommunikation
Nice flygplats: 94 km.
San Remo: 36 km.
Närservice
All service finns i Imperia, som restauranger, kaféer, affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Imperia
Ligurien

Pris:
990 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
250 m2
Tomtarea:
1 000 m2
Ref.nr
CCHIL6V87

Dela

Till toppen