4-rums takvåning med hisnande havsutsikt till salu i Bordighera

4-rums takvåning med hisnande havsutsikt till salu i Bordighera. Belägen mycket nära centrum av Bordighera. En vacker takvåning till salu med fantastisk havsutsikt med utsikt över staden bort mot franska kusten med privat takterrass och concierge. Ovanför takvåningen till salu i Bordighera finns en underbar privat takterrass om 140 m2 med fantastisk havsutsikt. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
114 m2
Rumsbeskrivning
Entréhall, ett rymligt vardagsrum med access till 2 panoramaterrasser, fullt utrustat kök, två sovrum, kontor eller som ett tredje sovrum, två badrum och en tredje terrass med utsikt över kullarna.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
5 av 5, hiss finns
Allmänt
4-rums takvåning med hisnande havsutsikt till salu i Bordighera. Belägen mycket nära centrum av Bordighera. En vacker takvåning till salu med fantastisk havsutsikt med utsikt över staden bort mot franska kusten med privat takterrass och concierge. Ovanför takvåningen till salu i Bordighera finns en underbar privat takterrass om 140 m2 med fantastisk havsutsikt.

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.

Närområde

Allmänt
Bordighera har ett utmärkt skyddat läge som i norr skyddas av den höga terrängen och i söder breder Medelhavet ut sig, som göra att temperaturen är stabil året runt, med många soltimmar under sommaren. Bordighera är en lugn, vilsam semesterdestination som erbjuder ett varmt välkomnande (hotell, bostadsområden och lägenheter av alla standarder). Orten upptäcktes först av engelska besökare i slutet av 1800-talet. Det är ingen tillfällighet att Bordighera var platsen för Italiens första tennisklubb, som inrättades år 1878 på uppdrag av det brittiska imperiet. År 1888 grundade den engelska forskaren Clarence Bicknell museet i liguriska paleontologi, som nu bär hans namn (i den omfattande kollektionen finns stenskulpturer från Valle delle Meraviglie från sluttningarna av berget Bego). Museet på Via Romana har ett internationellt bibliotek med över 20 000 volymer och International Institute of Ligurian Studies, den drivande kraften bakom kulturlivet i hela regionen. Frankrike var den ursprungliga inspirationskällan för stadsutveckling i Bordighera från 1870 och framåt. Charles Garnier byggde sin villa precis vid kanten av havet, som påverkade stilen på stadens mest exklusiva bostäder för många år framöver.
Kommunikation
Nice flygplats: 48 km.
San Remo: 12 km.
Närservice
All service finns i Bordighera, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
Kontakta oss för möjligheten att köpa till en parkering eller ett garage.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Bordighera
Ligurien

Pris:
600 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
114 m2
Antal sovrum:
3
Ref.nr
CCHIL3Q05

Dela

Till toppen