Charmig villa med pool till salu nära byn Poggi i Imperia

Charmig villa med pool till salu nära byn Poggi i Imperia. Villan ligger på toppen av kullarna och ger en fantastisk havsutsikt med sydlig riktning, med utsikt över Medelhavet och den historiska byn Parasio, i Porto Maurizio. Denna charmiga villa till salu i Imperia har enorm potential. För tillfället är villan uppdelad i fyra lägenheter, alla med oberoende ingång och parkeringsplats, men denna layout kan enkelt ändras med en renovering som skapar en unik stor enhetlig villa. Villan till salu i Imperia är helt omgiven av tomt på 1 600 m2 mark med en pool, en fiskdamm och många frukt- och olivträd bortom flera terrasser med panoramautsikt. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
17 rum varav 9 till 13 sovrum
Boarea
539 m2
Rumsbeskrivning
Villan är indelad med 4 lägenheter med totalt 4 vardagsrum, 4 matsalar, 4 kök, 9 sovrum och 5 badrum.
Kök
Fyra fullt utrustade kök.
Badrum
Fem badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Charmig villa med pool till salu nära byn Poggi i Imperia. Villan ligger på toppen av kullarna och ger en fantastisk havsutsikt med sydlig riktning, med utsikt över Medelhavet och den historiska byn Parasio, i Porto Maurizio. Denna charmiga villa till salu i Imperia har enorm potential. För tillfället är villan uppdelad i fyra lägenheter, alla med oberoende ingång och parkeringsplats, men denna layout kan enkelt ändras med en renovering som skapar en unik stor enhetlig villa.
Villan till salu i Imperia är helt omgiven av tomt på 1 600 m2 mark med en pool, en fiskdamm och många frukt- och olivträd bortom flera terrasser med panoramautsikt.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1600 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Imperia har ett gynnsamt läge, huvudort i provinsen och har fått sitt namn av floden Impero, som skiljer Oneglia från Porto Maurizio, två rivaliserande byar, som idag gått samman till en enda kommun. De mest eleganta butikerna i staden finns vid de typiska gatorna i centrum. Längs Marina, längst in i hamnen "Oneglia", med dess gamla fiskarhus och Doria Palace. Den mest attraktiva delen av Imperia är den som sträcker sig på sluttningarna av Kap Berta, en udde i havet, rik på palmer, cypresser och olivträd. På Borgo Peri, under arkaderna på kajen finns fiskaffärer och utmärkta fiskrestauranger. Längs strandpromenaden, smyckad med höga palmer, från den yttersta punkten vid den östra piren är det möjligt att beundra den vackra utsikten över hela bukten vid Imperia och bergen som ligger bakom. Olivmuseet visar hundraåriga historia av olivolja samt dess produktion. Fastklamrad på udden ligger den antika staden Porto Maurizio som består av en härva av gator och vindlande gränder, alla går uppåt. Den medeltida kärnan ger en oöverträffad utsikt över bukten i Imperia och över havet. Framtidens Imperia är bl a den nya marinan, som stod färdig sommaren 2010, ett samarbete mellan kommunen Imperia, och The Imperia Society & Acquamare. Projektet "Porto di Imperia" kommer att skapa 1 400 nya hamnplatser mellan 15 och 90 meter, butiker, restauranger, hotell, bevakade parkeringsplatser, social service och nya stränder.
Kommunikation
Nice flygplats: 94 km.
San Remo: 36 km.
Närservice
All service finns i Imperia, som restauranger, kaféer, affärer, post, bank m.m.
Parkering
Parkeringsplatser på tomten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Imperia
Ligurien

Pris:
880 000 EUR
Antal rum:
17
Boarea:
539 m2
Tomtarea:
1600 m2
Ref.nr
CCHIL6V57

Dela

Till toppen