Charmigt renoverat stenhus till salu i vackra San Bartolomeo al Mare

Charmigt renoverat stenhus till salu i vackra San Bartolomeo al Mare. Detta fantastiska stenhus till salu i San Bartolomeo al Mare, i byn Chiappa, står fritt på tre sidor och fäst vid den gamla byn på baksidan, likt en typisk ligurisk fastighet. Fastigheten är omgiven av olivlundar och med ett härligt och soligt läge och nås via en landsväg. Trädgården till det charmiga stenhuset som är till salu har Medelhavsväxter och har soliga stora terrasser med en fin öppen utsikt över dalen och ner mot Diano Marina och Medelhavet. Tidigare tillhörde detta stenhus ett kloster och huset är cirka 400 år gammalt. Huset har nyligen restaurerats med högsta finish och kvalitet i material för att kunna erbjuda bästa möjliga komfort. En pool kan lätta anläggas på den stora tomten. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
260 m2 + 100 m2
Rumsbeskrivning
En stor hall, kök och matplats, överallt gamla stenar och trä som blandas klokt. Trappor leder till en mezzanin och till vardagsrum och matsal, tre sovrum och två badrum. Trappor leder till ett rum under taket med tillgång till en solig terrass. En bekväm och rustik källare tillhör huset.

Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans stenhus med källare
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Natursten.
Stomme: Sten.
Fasad: Sten.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Charmigt renoverat stenhus till salu i vackra San Bartolomeo al Mare. Detta fantastiska stenhus till salu i San Bartolomeo al Mare, i byn Chiappa, står fritt på tre sidor och fäst vid den gamla byn på baksidan, likt en typisk ligurisk fastighet. Fastigheten är omgiven av olivlundar och med ett härligt och soligt läge och nås via en landsväg. Trädgården till det charmiga stenhuset som är till salu har Medelhavsväxter och har soliga stora terrasser med en fin öppen utsikt över dalen och ner mot Diano Marina och Medelhavet. Tidigare tillhörde detta stenhus ett kloster och huset är cirka 400 år gammalt. Huset har nyligen restaurerats med högsta finish och kvalitet i material för att kunna erbjuda bästa möjliga komfort. En pool kan lätta anläggas på den stora tomten.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 975 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
San Bartolomeo al Mare är en liten trevlig stad i den västra delen av Ligurien. Här finns butiker och restauranger.Denna stad har uppstått efter att två mindre byar växt samman, San Bartolomeo och Rovere. Staden är livlig under sommarmånaderna tack vare dess hotell, residens och campingplatser. Lite bakom San Bartolomeo al Mare, ligger det historiska Poiolo med bland annat en gammal kyrka dedikerad Sant´Anna.
Kommunikation
Nice flygplats: 98 km.
San Remo: 48 km.
Närservice
Här finns butiker och restauranger.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

San Bartolomeo al Mare
Ligurien

Pris:
750 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
260 m2
Biarea:
100 m2
Tomtarea:
975 m2
Ref.nr
CCHIL6V39

Dela

Till toppen