3-rums etagelägenhet till salu centralt belägen i Bordighera

3-rums etagelägenhet till salu centralt belägen i Bordighera. Belägen i en elegant och lyxig byggnad som nyligen byggts med ett mycket centralt läge, fullt möblerad lägenhet med 2 sovrum utrustad med alla bekvämligheter och stor terrass. Garage, öppna eller täckta parkeringsplatser finns att köpa i byggnaden från 30 000 Euro. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
92 m2
Rumsbeskrivning
Denna lägenhet till salu i Bordighera består av två våningar som består av: En egen ingång genom en stor privat terrass, vardagsrum, kök, två sovrum, klädkammare, två badrum och en andra ingång.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 5, hiss finns
Allmänt
3-rums etagelägenhet till salu centralt belägen i Bordighera. Belägen i en elegant och lyxig byggnad som nyligen byggts med ett mycket centralt läge, fullt möblerad lägenhet med 2 sovrum utrustad med alla bekvämligheter och stor terrass. Garage, öppna eller täckta parkeringsplatser finns att köpa i byggnaden från 30 000 Euro.

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.

Närområde

Allmänt
Bordighera har ett utmärkt skyddat läge som i norr skyddas av den höga terrängen och i söder breder Medelhavet ut sig, som göra att temperaturen är stabil året runt, med många soltimmar under sommaren. Bordighera är en lugn, vilsam semesterdestination som erbjuder ett varmt välkomnande (hotell, bostadsområden och lägenheter av alla standarder). Orten upptäcktes först av engelska besökare i slutet av 1800-talet. Det är ingen tillfällighet att Bordighera var platsen för Italiens första tennisklubb, som inrättades år 1878 på uppdrag av det brittiska imperiet. År 1888 grundade den engelska forskaren Clarence Bicknell museet i liguriska paleontologi, som nu bär hans namn (i den omfattande kollektionen finns stenskulpturer från Valle delle Meraviglie från sluttningarna av berget Bego). Museet på Via Romana har ett internationellt bibliotek med över 20 000 volymer och International Institute of Ligurian Studies, den drivande kraften bakom kulturlivet i hela regionen. Frankrike var den ursprungliga inspirationskällan för stadsutveckling i Bordighera från 1870 och framåt. Charles Garnier byggde sin villa precis vid kanten av havet, som påverkade stilen på stadens mest exklusiva bostäder för många år framöver.
Kommunikation
Nice flygplats: 48 km.
San Remo: 12 km.
Närservice
All service finns i Bordighera, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
Garage, öppna eller täckta parkeringsplatser finns att köpa i byggnaden från 30 000 Euro.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Bordighera
Ligurien

Pris:
350 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
92 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CCHIL3T34

Dela

Till toppen