Renoverad och möblerad 3-rumslägenhet till salu i Vallecrosia

Renoverad och möblerad 3-rumslägenhet till salu i Vallecrosia, med havsutsikt. Belägen strax bakom centrum av Vallecrosia, belägen i en liten och helrenoverad byggnad, lägenhet på sista och tredje våningen med egen ingång, parkeringsplats och liten trädgård. Denna lägenhet till salu i Vallecrosia är utrustad med all komfort som luftkonditionering, tvåglas isolerglasfönster och den säljs fullt möblerad med en öppen parkeringsplats och en gemensam trädgård. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
75 m2
Rumsbeskrivning
Entréhall, vardagsrum med stort fönster med utsikt över Medelhavet, kök med balkong, två sovrum och ett badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3 av 3, hiss finns
Allmänt
Renoverad och möblerad 3-rumslägenhet till salu i Vallecrosia, med havsutsikt. Belägen strax bakom centrum av Vallecrosia, belägen i en liten och helrenoverad byggnad, lägenhet på sista och tredje våningen med egen ingång, parkeringsplats och liten trädgård. Denna lägenhet till salu i Vallecrosia är utrustad med all komfort som luftkonditionering, tvåglas isolerglasfönster och den säljs fullt möblerad med en öppen parkeringsplats och en gemensam trädgård.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Energiklass: Energiklass F
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.

Närområde

Allmänt
Vallecrosia är en kommun och kustort i provinsen Imperia i den italienska regionen Ligurien, beläge ca 120 kilometer sydväst om Genoa. Belägen intill den livliga gränsstaden mot Frankrike, Ventimiglia.Vallecrosia gränsar till följande kommuner: Bordighera, Camporosso, San Biagio della Cima och Vallebona.
Kommunikation
Nice flygplats: 52 km.
Ventimiglia: 4 km.
Parkering
Med en öppen parkeringsplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Vallecrosia
Ligurien

Pris:
255 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
75 m2
Sovrum:
2
Ref.nr
CCHIL5T08

Dela

Till toppen