Nybyggda 3-rumslägenheter till salu i Diano Marina

Nybyggda 3-rumslägenheter till salu i Diano Marina. Diano Marina nybyggda lägenheter med gångavstånd till havet. Endast några få steg från Medelhavet, serviceutbud och centrum av Diano Marina. De nya lägenheterna till salu i Diano Marina ingår i en liten byggnad med endast 9 lägenheter, med hiss, byggd enligt högsta arkitektoniska standard, med högkvalitativa ytbehandlingar och utmärkt energiprestanda. stora terrasser för lägenheterna på de två övre våningarna som också har en underbar. Lägenheterna har vardera en privat parkeringsplats och de har ett spektakulärt gemensamt område som en stor 160 m2 takterrass, där det är möjligt att koppla av med ett dominerande läge, njuta av solen och spektakulär havsutsikt. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
65 m2
Rumsbeskrivning
De nya lägenheterna till salu i Diano Marina består av entréhall, ett vardagsrum med kök, två sovrum och ett badrum, samt stor terrass.
Kök
Kök att installera.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3 av 3, hiss finns
Allmänt
Bottenvåningen från 370 000 Euro.
Andravåningen från 430 000 Euro.
Övervåningen från 450 000 Euro.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Byggnadsår
2020
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Luftkonditionering.
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.

Närområde

Allmänt
Diano Marina är en tvättäkta badort på Liguriens västra del, nära gränsen till Frankrike. Området kallas för "blomsterrivieran" och är känd för sina fina sandstränder, frodiga omgivningar och det milda klimatet. Lägg där till ett stort utbud av restauranger, butiker och kaféer. Gå inte miste om höjdpunkten i juni: Den stora blomsterfestivalen, då stadens fylls med blommor och gator och torg täcks av miljontals blommor.Varje tisdag förmiddag är det gatumarknad i staden.
Kommunikation
Nice flygplats: 102 km.
San Remo: 44 km.
Närservice
All service finns i Diano Marina, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
Lägenheterna har vardera en privat parkeringsplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Diano Marina
Ligurien

Pris:
370 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
65 m2
Sovrum:
2
Ref.nr
CCHIL6T35

Dela

Till toppen