Helrenoverat rustikt stenhus till salu i Perinaldo

Helrenoverat rustikt stenhus till salu i Perinaldo. Med panoramautsikt och med ett lugnt läge. Härlig villa till salu i Perinaldo tack vare en totalrenovering och utvidgning av ett historisk lantligt stenhus, omgiven av en pflack trädgård och enkel åtkomst via en asfalterad väg. Beläget några få minuter med bil till Perinaldo och Vallebona. Tomten har sol hela dagen och en vacker utsikt över kullarna och byn Perinaldo. Möjlighet att köpa två andra villor under uppbyggnad i närheten. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
109 m2
Rumsbeskrivning
Entréhall, vardagsrum med pentry, stor terrass, sovrum och badrum på bottenvåningen- Ett stort andra sovrum på nedre våningen.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts och sten.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Trä.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Helrenoverat rustikt stenhus till salu i Perinaldo. Med panoramautsikt och med ett lugnt läge. Härlig villa till salu i Perinaldo tack vare en totalrenovering och utvidgning av ett historisk lantligt stenhus, omgiven av en pflack trädgård och enkel åtkomst via en asfalterad väg. Beläget några få minuter med bil till Perinaldo och Vallebona. Tomten har sol hela dagen och en vacker utsikt över kullarna och byn Perinaldo. Möjlighet att köpa två andra villor under uppbyggnad i närheten.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 600 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Perinaldo är en härlig gammal by endast 20 minuter med bil från havet. Byn har allt: butiker, mycket bra restauranger, post och bank, apotek. Perinaldo är en pittoresk liten by med mindre än 1 000 invånare i inlandet av Imperiaprovinsen i nordöstra delen av Ligurien. Byggd på toppen av en kulle sydost om Apricale. Från Perinaldo och dess antika fästning har man utsikt över regionen, dess dalar, bergskedjor och det azurblå havet.Alla viktiga sevärdheter och turistattraktionerna i den franska Côte d'Azur och den italienska rivieran kan lätt nås med bil och tåg från kusten eller kollektivtrafik. På grund av Perinaldos privilegierade geografiska läge och höjd, dess närhet till havet, dess hisnande vyer och dess optimala väderförhållanden, har Perinaldo varit en populär mötesplats för astronomer under flera århundraden. Det är dessutom födelseplatsen för Cassinifamiljen, som spelade en viktig roll i den moderna förståelsen av himlavalvet. Denna länk med historia återspeglas i hela byn: i sina gatunamn och väggmålningar. Perinaldo är hem för en berömd musikfestival varje år i juli månad. Användbara länkar: http://www.perinaldo.org/ http://www.perinaldofestival.com/ http://www.astroperinaldo.it/
Kommunikation
Nice flygplats: 65 km.
San Remo: 26 km.
Imperia: 62 km.
Närservice
All service finns i Perinaldo, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
Parkering på tomten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Perinaldo
Ligurien

Pris:
220 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
109 m2
Tomtarea:
600 m2
Ref.nr
CCHIL5V28

Dela

Till toppen