Exklusiv villa med pool till salu vid kullarna i Imperia

Exklusiv villa med pool till salu vid kullarna i Imperia. Med fin havsutsikt och med en dominerande position, i det gröna och lugna. Detta underbara lyxhus till salu med en privat trädgård, pool, jacuzzi, hälsoavdelning och panoramautsikt över havet. Tre lägenheter i detta lyxiga hus till salu i Imperia njuter av stora utomhusutrymmen, grönområden, terrasser med panoramautsikt med underbar havsutsikt och avskildhet. En stor pool och en utomhusjacuzzi med uppvärmt vatten berikar utsidan. Huset till salu i Imperia är en välorganiserad lyxfastighet med alla bekvämligheter och tekniker som kan tillgodose alla önskemål. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
9 rum varav 6 sovrum
Boarea:
334 m2
Rumsbeskrivning
Villan är uppdelad i 3 nyrenoverade lägenheter, färdiga och funktionella, med alla bekvämligheter som skapar en hög levnadskvalitet. Hälsoområde med hamam och jacuzzi är en perfekt blandning av marmor och mosaik. Totakt 6 sovrum och 5 badrum, vardera vardagsrum och matsal, tre kök.
Kök
Tre fullt utrustade kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Exklusiv villa med pool till salu vid kullarna i Imperia. Med fin havsutsikt och med en dominerande position, i det gröna och lugna. Detta underbara lyxhus till salu med en privat trädgård, pool, jacuzzi, hälsoavdelning och panoramautsikt över havet. Tre lägenheter i detta lyxiga hus till salu i Imperia njuter av stora utomhusutrymmen, grönområden, terrasser med panoramautsikt med underbar havsutsikt och avskildhet. En stor pool och en utomhusjacuzzi med uppvärmt vatten berikar utsidan.
Huset till salu i Imperia är en välorganiserad lyxfastighet med alla bekvämligheter och tekniker som kan tillgodose alla önskemål.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2 632 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Imperia har ett gynnsamt läge, huvudort i provinsen och har fått sitt namn av floden Impero, som skiljer Oneglia från Porto Maurizio, två rivaliserande byar, som idag gått samman till en enda kommun. De mest eleganta butikerna i staden finns vid de typiska gatorna i centrum. Längs Marina, längst in i hamnen "Oneglia", med dess gamla fiskarhus och Doria Palace. Den mest attraktiva delen av Imperia är den som sträcker sig på sluttningarna av Kap Berta, en udde i havet, rik på palmer, cypresser och olivträd. På Borgo Peri, under arkaderna på kajen finns fiskaffärer och utmärkta fiskrestauranger. Längs strandpromenaden, smyckad med höga palmer, från den yttersta punkten vid den östra piren är det möjligt att beundra den vackra utsikten över hela bukten vid Imperia och bergen som ligger bakom. Olivmuseet visar hundraåriga historia av olivolja samt dess produktion. Fastklamrad på udden ligger den antika staden Porto Maurizio som består av en härva av gator och vindlande gränder, alla går uppåt. Den medeltida kärnan ger en oöverträffad utsikt över bukten i Imperia och över havet. Framtidens Imperia är bl a den nya marinan, som stod färdig sommaren 2010, ett samarbete mellan kommunen Imperia, och The Imperia Society & Acquamare. Projektet "Porto di Imperia" kommer att skapa 1 400 nya hamnplatser mellan 15 och 90 meter, butiker, restauranger, hotell, bevakade parkeringsplatser, social service och nya stränder.
Kommunikation
Nice flygplats: 94 km.
San Remo: 36 km.
Närservice
All service finns i Imperia, som restauranger, kaféer, affärer, post, bank m.m.
Parkering
Med carport.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Imperia
Ligurien

Pris:
2 500 000 EUR
Antal rum:
9
Boarea:
334 m2
Tomtarea:
2 632 m2
Ref.nr
CCHIL6V38

Dela

Till toppen