Rymlig 2-familjevilla till salu på gångavstånd till stranden i Bordighera

Rymlig 2-familjevilla till salu på gångavstånd till stranden i Bordighera. Med panoramautsikt och exklusivt område vid den första kullen i Bordighera. En villa till salu endast 1 000 meter till Medelhavet med panoramautsikt över staden och Medelhavet. Byggd mellan 70- och 80-talet som presenteras av stora fönster vardera med suggestiv utsikt över Italienska rivieran och stora terrasser där man kan äta utomhus. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
9 rum varav 7 sovrum
Boarea + Biarea
252 m2 + 100 m2
Rumsbeskrivning
Två lägenheter där den större lägenheten har ett stort vardagsrum, fullt utrustat kök, 5 sovrum och 3 badrum på bottenvåningen och övre våningen. Den mindre lägenheten på nedre våningen har ett vardagsrum, fullt utrustat kök, två sovrum, ett badrum, källare och pannrum.
Kök
Två fullt utrustade kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plansvilla
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Villan till salu i Bordighera är omgiven av en privat trädgård på en tomt om cirka 1 500 m2. där det är plats till att anlägga en pool.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1500 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Bordighera har ett utmärkt skyddat läge som i norr skyddas av den höga terrängen och i söder breder Medelhavet ut sig, som göra att temperaturen är stabil året runt, med många soltimmar under sommaren. Bordighera är en lugn, vilsam semesterdestination som erbjuder ett varmt välkomnande (hotell, bostadsområden och lägenheter av alla standarder). Orten upptäcktes först av engelska besökare i slutet av 1800-talet. Det är ingen tillfällighet att Bordighera var platsen för Italiens första tennisklubb, som inrättades år 1878 på uppdrag av det brittiska imperiet. År 1888 grundade den engelska forskaren Clarence Bicknell museet i liguriska paleontologi, som nu bär hans namn (i den omfattande kollektionen finns stenskulpturer från Valle delle Meraviglie från sluttningarna av berget Bego). Museet på Via Romana har ett internationellt bibliotek med över 20 000 volymer och International Institute of Ligurian Studies, den drivande kraften bakom kulturlivet i hela regionen. Frankrike var den ursprungliga inspirationskällan för stadsutveckling i Bordighera från 1870 och framåt. Charles Garnier byggde sin villa precis vid kanten av havet, som påverkade stilen på stadens mest exklusiva bostäder för många år framöver.
Kommunikation
Nice flygplats: 48 km.
San Remo: 12 km.
Närservice
All service finns i Bordighera, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
Med en öppen parkeringsplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Bordighera
Ligurien

Pris:
1 390 000 EUR
Antal rum:
9
Boarea:
252 m2
Biarea:
100 m2
Tomtarea:
1500 m2
Ref.nr
CCHIL3V27

Dela

Till toppen