Exklusiv villa till salu i Villa till salu i Pinamare, Andora med pool

Exklusiv villa till salu i Villa till salu i Pinamare, Andora med pool, privat park och härlig havsutsikt. Belägen på en av de mest exklusiva områdena, mycket nära Medelhavet och all service. En prestigefylld villa till salu på en stor privat medelhavspark dekorerad med pool, garage och stora soliga terrasser. Den stora parken med villan till salu i Andora njuter av medelhavsdoft och lyxig grönska,med stora panoramaterrasser som passar perfekt för evenemang och tillställningar, medan den mysiga poolen i en privat position utgör en juvel av avskildhet och välbefinnande. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 till 6 sovrum
Boarea + Biarea
200 m2 + 90 m2
Rumsbeskrivning
Entréhall, ett vardagsrum, ett fullt utrustat kök, 4 sovrum, 4 badrum, ett arbetsrum, ytterligare ett rum, flera parkeringsplatser, ett stort trippelgarage och en stor källare.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med garage
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Villan till salu i Andora har designats och byggts smart, fastigheten har utformats för att leva i perfekt harmoni med den omgivande parken, som vetter mot söder är särskilt tyst.

Fastigheten är i absolut gott skick, men med en nivårenovering skulle den exponentiellt förbättra sin otroliga potential.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 4 300 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, park, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Andora, eller Marina di Andora som det ofta kallas, är en stad på den italienska rivieran i regionen Ligurien, som ingår i provinsen Savona. Andora är belägen i den västra delen av den italienska rivieran mellan Capo Mele i öster och Capo Mimosa i väster. Det kustnära området kallas för Riviera delle Palme (palmrivieran), som är centrerad i Savona. I väster är det Riviera dei Fiore (blomsterrivieran), som sträcker sig från den franska gränsen till Cervo.Andora hade en befolkning på 7 638 fasta invånare år 2008 och under sommarmånaderna är här 10 gånger så många personer i staden.
Kommunikation
Nice flygplats: 108 km.
San Remo: 49 km.
Närservice
All service finns i Andora, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
Med garage och stor gästparkering.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Andora
Ligurien

Pris:
1 700 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
200 m2
Biarea:
90 m2
Tomtarea:
4 300 m2
Ref.nr
CCHIL4V07

Dela

Till toppen