Nybyggd 3-rums marklägenhet i Roseto Beach Club

Nybyggd 3-rums marklägenhet i Roseto Beach Club, som är ett unikt boutique-strandlinjekomplex som ligger i Pizzo Marinella, En urbanisation somt består av endast 12 lägenheter som alla erbjuder majestätisk havsutsikt och bara 20 minuters promenad till den gyllene sanden i södra Italien. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Kalabrien, Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Kalabrien.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
55 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerade 3-rums marklägenheter bestående av hall, vardagsrum och matplats med öppet kök, två sovrum, ett badrum och stor terrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 2, hiss finns ej
Allmänt
Nybyggd 3-rums marklägenhet i Roseto Beach Club, som är ett unikt boutique-strandlinjekomplex som ligger i Pizzo Marinella, En urbanisation somt består av endast 12 lägenheter som alla erbjuder majestätisk havsutsikt och bara 20 minuters promenad till den gyllene sanden i södra Italien.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
El
Ventilation
Förberett för A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Gemensam pool på området.
Gemensam parkeringsplats.
Privat säkerhetsport vid entrén till området.
Säkerhetskameror.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Pizzo, som ibland kallas Pizzo Calabro, är en kuststad i Kalabrien , södra Italien. Det historiska hjärtat av staden ligger på en udde över havet; nyare bosättningar har spridit sig längs stranden i endera riktningen. Det finns stränder i närheten och Pizzo är både en "lokal" stad och ett känt semestermål. I närheten ligger Tropea, en mer känd turistort vidare längs med Costa degli Dei, översatt gudarnas kust.

Pizzo har två stora turistattraktioner: Chiesetta di Piedigrotta, ett grottkapell på stranden och den berömda Tartufo di Pizzo, en choklad tryffelglass. Pizzo har också ett historiskt slott och ett trevligt centrum, där det finns en turistinformation på Piazza della Repubblica, det stora torget med fin utsiktsplats med underbar utsikt över havet.
Kommunikation
Pizzo har en tågstation med tåg som löper längs Costa degli Dei genom Tropea. Tågen går ungefär varje timme. Järnvägsstationen ligger en 20 minuters promenad utanför Pizzo - från Piazza della Repubblica, ner till hamnen och följ sedan kustvägen. Staden har också en annan tågstation för tåglinjen i nord-sydlig riktning, delad med Vibo Valentia, som kallas Vibo Valentia - Pizzo, även denna några kilometer från staden.

I Lamezia Terme finns närmsta flygplats och flygplatsen ligger endast en halvtimmes bilfärd bort och ligger norrut.

Bussar servar också området kring Pizzo inklusive en gratis sommartransfer till Lamezia flygplats och längs med kusten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Roseto Beach Club, Pizzo
Kalabrien

Pris:
133 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
55 m2
Ref.nr
CHIWRBCT2

Dela

Till toppen