3-rums lägenheter med takterrass endast 300 meter till stranden

Nybyggda 3-rums lägenheter med takterrass endast 300 meter till stranden på bottenplan med egen trädgård i Zambrone Marina vid "Costa Degli Dei", "Gudarnas kust", räknat som Kalabriens vackraste kuststräcka. Bara ett fåtal lägenheter kvar till salu. Alla kvarvarande till enhetspriset 129 000 Euro. Denna urbanisation är ett exempel på ett nybygge med hög kvalitet i material och finish till mycket bra pris. kontakt till oss för lediga lägenheter och dess placering. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Kalabrien, Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Kalabrien.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
44.45 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerade 3-rumslägenheter bestående av hall, vardagsrum och matplats med öppet kök, två sovrum, ett badrum, balkong om 16 m2 och en takterrass om 46 eller 6 m2.
Kök
Kök att installera.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 2, hiss finns ej
Allmänt
Nybyggda 3-rums lägenheter med takterrass endast 300 meter till stranden på bottenplan med egen trädgård i Zambrone Marina vid "Costa Degli Dei", "Gudarnas kust", räknat som Kalabriens vackraste kuststräcka. Bara ett fåtal lägenheter kvar till salu. Alla kvarvarande till enhetspriset 129 000 Euro. Denna urbanisation är ett exempel på ett nybygge med hög kvalitet i material och finish till mycket bra pris. kontakt till oss för lediga lägenheter och dess placering.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
El
Ventilation
Förberett för A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Gemensam pool på området.
Gemensam parkeringsplats.
Privat säkerhetsport vid entrén till området.
"On-Site Management"
Transferbuss.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
"Costa Degli Dei", "Gudarnas kust", Kalabriens vackraste kuststräcka där Zambrone och Marina di Zambrone är beläget. Kalabrien är Italiens oexploaterade pärla. Regionen utgör Italiens "tå" och gränsar mot Basilicata i norr och mot Sicilien i väster, mot Tyrrenska havet i väster och mot Joniska havet i öster. Landskapet är dramatiskt och det finns gott om spännande, mysiga städer och vackra havsvikar. Kusten är ca 750 km lång och den finaste delen anses "Costa Degli Dei" vara.
Kommunikation
Lamezia Terme flygplats: 50 km.
Tågstation på orten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Zambrone Marina
Kalabrien

Pris:
149 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
44.45 m2
Ref.nr
CHICBSMLÖ

Dela

Till toppen