3-rumslägenhet med havsutsikt 30 m från stranden till salu i Roseto Beach Club

3-rums marklägenhet med havsutsikt 30 m från stranden till salu i efterfrågade Roseto Beach Club i Pizzo. Säljs möblerad och fullt utrustad. Stor rymlig inhägnad terrass om ca. 60 m2. Access till stranden genom hög smidesgrind endast 30 meter bort. Tvättmaskin, diskmaskin, trådlöst Internet, centralvärme med gas, A/C i vardagsrum och Master bedroom, takfläktar i sovrummen, 2-glas isolerglas i fönster, elektriska fönsterjalusier m.m. Västerläge som ger sol hela dagen och vackra solnedgångar ned i Medelhavet. Parkering innanför inhägnat område. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Kalabrien, Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Kalabrien.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
52 m2
Rumsbeskrivning
Entrëhall. Till höger sovrum nr 2 med dubbelsäng, våningssäng och takfläkt, därefter Master bedroom med dubbelsäng, samt takfläkt. Rakt fram det fullt utrustade köket med matplats. Köket har diskmaskin. Till vänster vardagsrummet med soffa. Till vänster ett rymligt badrum med tvättmaskin, duschkabin, vask och kommod, samt WC. Från vardagsrummet utgång genom dubbla glasdörrar till den inhägnade terrassen med högt smidesstaket om ca. 60 m2. Hög låsbar smidesgrind med access till stranden endast 30 meter bort. Från terrass och lägenhet har man havsutsikt.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
1 av 2, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 120 m2
Typ:
Byggnadsyta och terrass

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Pizzo, som ibland kallas Pizzo Calabro, är en kuststad i Kalabrien , södra Italien. Det historiska hjärtat av staden ligger på en udde över havet; nyare bosättningar har spridit sig längs stranden i endera riktningen. Det finns stränder i närheten och Pizzo är både en "lokal" stad och ett känt semestermål. I närheten ligger Tropea, en mer känd turistort vidare längs med Costa degli Dei, översatt gudarnas kust.

Pizzo har två stora turistattraktioner: Chiesetta di Piedigrotta, ett grottkapell på stranden och den berömda Tartufo di Pizzo, en choklad tryffelglass. Pizzo har också ett historiskt slott och ett trevligt centrum, där det finns en turistinformation på Piazza della Repubblica, det stora torget med fin utsiktsplats med underbar utsikt över havet.
Kommunikation
Några få minuters bilfärd till den berömda Piazzan i Pizzo.
Direkt närhet till snabbköp och två restauranger ute på stora vägen ca. 300 meter från lägenheten
17 minuters bilresa till Lamezia internationella flygplats.

Pizzo har en tågstation med tåg som löper längs Costa degli Dei genom Tropea. Tågen går ungefär varje timme. Järnvägsstationen ligger en 20 minuters promenad utanför Pizzo - från Piazza della Repubblica, ner till hamnen och följ sedan kustvägen. Staden har också en annan tågstation för tåglinjen i nord-sydlig riktning, delad med Vibo Valentia, som kallas Vibo Valentia - Pizzo, även denna några kilometer från staden.

Bussar servar också området kring Pizzo och längs med kusten.
Närservice
Direkt närhet till snabbköp och två restauranger ute på stora vägen ca. 300 meter från lägenheten

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Roseto Beach Club, Pizzo
Kalabrien

Pris:
152 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
52 m2
Antal sovrum:
2
Tomtarea:
120 m2
Ref.nr
CCHIKWRB2

Dela

Till toppen