Villa med 3 lägenheter, pool och front havsutsikt till salu i Marina di Zambrone

Villa med 3 lägenheter, pool och front havsutsikt till salu i Marina di Zambrone. En fastighet belägen på landsbygden precis nära nära Marina di Zambrone. Om ni letar efter avskildhet och lugn, är den här fastigheten verkligen något för er. Fastigheten ligger med en upphöjd position, som ger er en fantastisk utsikt över hela kusten med Vibo Valentia i bakgrunden. Villan är på 3 våningar med en privatbostad och 2 separata lägenheter med självhushåll. På tomten finns ett stort externt område med privat pool, grillplats och sittgrupper. Varje lägenhet har sin egen privata ingång. Fastigheten är idealisk eftersom man kan njuta av det italienska livet och samtidigt få bra hyresinkomster från de två uthyrningslägenheterna. Båda lägenheterna genererar ca. 15 000 Euro enbart under sommarperioden. Kontakta oss för att köpa hus i Kalabrien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Kalabrien.

Interiör

Antal rum:
10 rum varav 4 sovrum
Boarea:
220 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen: Dubbelgarage som vetter mot en allmän väg. Separat privat parkering för 2 bilar - Garage, förråd och cantina om ca. 50 m2.

Övervåningen: Denna del av villan är uppdelad i 2 lägenheter. Privatbostad och en lägenhet för uthyrning. Vid behov kan de två lägenheterna öppnas upp och användas som en lägenhet.

Manzardvåning: Lägenhet för uthyrning med separat ingång.

Rumsdisposition i lägenheterna:

Lägenhet nr. 1: Ägarnas huvudbostad med entréhall, kök i öppen planlösning mot matsal och vardagsrum med utsikt över poolen + omgivande inland. Sovrum med dubbelsäng, familjebadrum, stort vardagsrum med öppen planlösning som leder till en omslutande terrass.

Lägenhet nr. 2: På övervåningen en uthyrningslägenhet med separat ingång på baksidan av vilan med entré, kök och matsal i öppen planlösning, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum.

Lägenhet nr. 2: I manzardvåningen en uthyrningslägenhet med separat ingång på baksidan av vilan med entré, kök och matsal i öppen planlösning, två sovrum och ett badrum

Byggnad

Byggnadstyp
3-plansvilla
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 000 m2
Typ:
Trädgård, pool och terrass

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
"Costa Degli Dei", "Gudarnas kust", Kalabriens vackraste kuststräcka där Zambrone och Marina di Zambrone är beläget. Kalabrien är Italiens oexploaterade pärla. Regionen utgör Italiens "tå" och gränsar mot Basilicata i norr och mot Sicilien i väster, mot Tyrrenska havet i väster och mot Joniska havet i öster. Landskapet är dramatiskt och det finns gott om spännande, mysiga städer och vackra havsvikar. Kusten är ca 750 km lång och den finaste delen anses "Costa Degli Dei" vara.
Kommunikation
Lamezia Terme flygplats: 50 km.
Tågstation på orten.
Närservice
Marina di Zambrone har restauranger, barer, kaféer, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Marina di Zambrone
Kalabrien

Pris:
310 000 EUR
Antal rum:
10
Boarea:
220 m2
Tomtarea:
1 000 m2
Ref.nr
CCHIKWMZS

Dela

Till toppen