Marklägenhet 2-rumslägenhet med havsutsikt till salu i Napitia Hills, Pizzo

Marklägenhet 2-rumslägenhet med havsutsikt till salu i Napitia Hills, Pizzo. Med tillhörande terrass och trädgård att anlägga. Underbar gemensam pool med det blå havet i bakgrunden. Hör med oss om lediga lägenheter till salu i Napitia Hills. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Kalabrien, Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Kalabrien.

Interiör

Antal rum:
2 rum varav 1 sovrum
Boarea:
31 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 2-rums marklägenheter bestående av: Entré och hall, vardagsrum och kök att installera i öppen planlösning, ett sovrum och ett badrum, samt terrass om 8,7 m2 och en privat trädgård om 30 m2.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
0 av 0, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus
Byggnadsår
2019
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Pizzo, som ibland kallas Pizzo Calabro, är en kuststad i Kalabrien , södra Italien. Det historiska hjärtat av staden ligger på en udde över havet; nyare bosättningar har spridit sig längs stranden i endera riktningen. Det finns stränder i närheten och Pizzo är både en "lokal" stad och ett känt semestermål. I närheten ligger Tropea, en mer känd turistort vidare längs med Costa degli Dei, översatt gudarnas kust.

Pizzo har två stora turistattraktioner: Chiesetta di Piedigrotta, ett grottkapell på stranden och den berömda Tartufo di Pizzo, en choklad tryffelglass. Pizzo har också ett historiskt slott och ett trevligt centrum, där det finns en turistinformation på Piazza della Repubblica, det stora torget med fin utsiktsplats med underbar utsikt över havet.
Kommunikation
15 minuters promenad till den berömda Piazzan i Pizzo.
Direkt närhet till nya affärscentrumet i Pizzo.
5 minuters promenad till Pizzo marknad.
25 minuters bilresa till Lamezia internationella flygplats.

Pizzo har en tågstation med tåg som löper längs Costa degli Dei genom Tropea. Tågen går ungefär varje timme. Järnvägsstationen ligger en 20 minuters promenad utanför Pizzo - från Piazza della Repubblica, ner till hamnen och följ sedan kustvägen. Staden har också en annan tågstation för tåglinjen i nord-sydlig riktning, delad med Vibo Valentia, som kallas Vibo Valentia - Pizzo, även denna några kilometer från staden.

I Lamezia Terme finns närmsta flygplats och flygplatsen ligger endast en halvtimmes bilfärd bort och ligger norrut.

Bussar servar också området kring Pizzo inklusive en gratis sommartransfer till Lamezia flygplats och längs med kusten.
Närservice
Mindre köpcentrum. med stor mataffär, restaurang med mysig bar med stor utomhusterrass och några olika butiker maximalt 5 minuters promenad.

På huvudgata Nationale finns det många kaféer, slaktare, bagerier, grönsaksaffärer, fiskaffärer, pizzerior, glassbarer m.m och mellan 5 - 10 minuters promenad.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Napitia Hills, Pizzo
Kalabrien

Pris:
79 500 EUR
Antal rum:
2
Boarea:
31 m2
Antal sovrum:
1
Ref.nr
CCHIKN54G

Dela

Till toppen