Helrenoverat Townhouse med front havsutsikt till salu i Gamla stan i Pizzo

Helrenoverat Townhouse med front havsutsikt till salu i Gamla stan i Pizzo. Helrenoverat för 2 år sedan. Beläget på toppen av ”Centro Storico” med utsikt över hela kusten. Ett extremt bra alternativ för er som vill tjäna pengar medan ni njuter av livet i den historiska staden Pizzo. Huset kan användas som en privatbostad med 3 sovrum eller alternativt som en privatbostad (andra våningen), med en separat lägenhet eller B&B på 1:a våningen. Ett bra investeringstillfälle. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Kalabrien, Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Kalabrien.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea:
100 m2
Rumsbeskrivning
Våning 1 - Entréhall, 2 sovrum, 2 badrum, reception, matsal. vardagsrum i öppen planlösning, med separat fullt utrustat modernt inrett kök
Våning 2 - Pentry och lounge som leder till en stor terrass med front havsutsikt, ett sovrum och ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Parkering på området.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 60 m2
Typ:
Byggnadsyta

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Pizzo, som ibland kallas Pizzo Calabro, är en kuststad i Kalabrien , södra Italien. Det historiska hjärtat av staden ligger på en udde över havet; nyare bosättningar har spridit sig längs stranden i endera riktningen. Det finns stränder i närheten och Pizzo är både en "lokal" stad och ett känt semestermål. I närheten ligger Tropea, en mer känd turistort vidare längs med Costa degli Dei, översatt gudarnas kust.

Pizzo har två stora turistattraktioner: Chiesetta di Piedigrotta, ett grottkapell på stranden och den berömda Tartufo di Pizzo, en choklad tryffelglass. Pizzo har också ett historiskt slott och ett trevligt centrum, där det finns en turistinformation på Piazza della Repubblica, det stora torget med fin utsiktsplats med underbar utsikt över havet.
Kommunikation
Några minuters promenad till den berömda Piazzan i Pizzo.
Direkt närhet till nya affärscentrumet i Pizzo.
5 minuters promenad till Pizzo marknad.
25 minuters bilresa till Lamezia internationella flygplats.

Pizzo har en tågstation med tåg som löper längs Costa degli Dei genom Tropea. Tågen går ungefär varje timme. Järnvägsstationen ligger en 20 minuters promenad utanför Pizzo - från Piazza della Repubblica, ner till hamnen och följ sedan kustvägen. Staden har också en annan tågstation för tåglinjen i nord-sydlig riktning, delad med Vibo Valentia, som kallas Vibo Valentia - Pizzo, även denna några kilometer från staden.

I Lamezia Terme finns närmsta flygplats och flygplatsen ligger endast en halvtimmes bilfärd bort och ligger norrut.

Bussar servar också området kring Pizzo inklusive en gratis sommartransfer till Lamezia flygplats och längs med kusten.
Närservice
På huvudgata Nationale finns det många kaféer, slaktare, bagerier, grönsaksaffärer, fiskaffärer, pizzerior, glassbarer m.m. Vid piazzan och dess närhet finns butiker, restauranger och glasskaféer.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Pizzo
Kalabrien

Pris:
280 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
100 m2
Tomtarea:
60 m2
Ref.nr
CCHIKWPSD

Dela

Till toppen