3-rumslägenhet till salu i vackra Briatico endast 400 meter från stranden

3-rumslägenhet till salu i vackra Briatico endast 400 meter från havet och stranden Denna byggnad med tre lägenheter till salu byggdes på 1970-talet av en lokal familj och har byggts till en mycket bra standard med det bästa materialen, som marmorgolv, tillgängliga vid den tiden. Denna familj har förvaltat denna byggnad tills nu, men de har beslutat att det är dags att sälja vidare. Av detta skäl finns det nu tre lägenheter för närvarande tillgängliga. Det finns några byggnader framför på endast två nivåer, så havsutsikten är fri, samt inga ytterligare bygglov kommer beviljas. Eftersom de nuvarande försäljningspriserna är ganska låga, är mängden arbete minimalt, vi anser att det här är en idealisk möjlighet från någon att köpa nu, hyra under de kommande 5-10 åren och sedan sälja med vinst. Tänk på att dessa lägenheter säljs under marknadsvärde. Täckt parkering tillgänglig för varje enhet. Ingen samfällighetsavgift. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Kalabrien, Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Kalabrien.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
55 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 3-rumslägenhet bestående av entréhall, vardagsrum och matsal, äldre kök, två sovrum och ett badrum. Vi beräknar uppfräschning av lägenheten till dagens standard till 15 - 20 000 Euro. Vi har hantverkare på plats som kan ge er offert på önskade renoveringar eller om ni vill renovera något själv.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
2 av 4, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Byggnadsår
1970
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Byggnaden heter Palazzo del Mare.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Briatico är en ort och kommun i provinsen Vibo Valentia i regionen Kalabrien i Italien. Kommunen hade år 2017 4 427 invånare.
Kommunikation
Lamezia Terme flygplats. 40 km.
Pizzo: 16 km.
Närservice
All service finns i Briatico med restauranger, barer och affärer,

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Briatico
Kalabrien

Pris:
70 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
55 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CCHIKWPM1

Dela

Till toppen