Exklusiva hus till överkomliga priser i området Portobello Vilage

Exklusiva hus till överkomliga priser i nya området Portobello Village ovanför Tropea marina. Här exempel på ett 2-plans kedjehus om 109 m2 boarea med tre sovrum och ett badrum. Portobello Village ligger med ett fantastiskt läge med utsikt över en av de vackraste historiska städerna i Kalabrien, Tropea, som omges av några av de bästa vita sandstränderna på "Costa Degli Dei". Området som ligger på en frodig grön sluttning som är på hela 8 hektar. Vyerna är enastående och soluppgångarna är magiska. Och den vita sandstranden, med mjuka surfingvågor, ligger bara en kort promenad bort. Vi erbjuder exklusiva villor, radhus och lägenheter, samt några exklusiva investeringsmöjligheter på hotellet. Byggandet av den första fasen har redan inletts i slutet av år 2017. Du har också tillgång till en privat strand på Portobello Beach Club, med busstransfer. Kontakta oss för att köpa hus i Kalabrien, Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Kalabrien.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
109 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 2-plans kedjehus bestående av entré och hall, vardagsrum och matsal med kök, tre sovrum, ett badrum, en toalett, nedre terrass och 4 balkonger på övre plan.
Kök
Kök att inreda.
Badrum
Ett badrum.
Toalett
En nedre toalett.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans kedjehus
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
El
Ventilation
Förberett för A/C
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Exklusiva hus till överkomliga priser i nya området Portobello Village ovanför Tropea marina. Här exempel på ett 2-plans kedjehus om 109 m2 boarea med tre sovrum och ett badrum. Portobello Village ligger med ett fantastiskt läge med utsikt över en av de vackraste historiska städerna i Kalabrien, Tropea, som omges av några av de bästa vita sandstränderna på "Costa Degli Dei". Området som ligger på en frodig grön sluttning som är på hela 8 hektar. Vyerna är enastående och soluppgångarna är magiska. Och den vita sandstranden, med mjuka surfingvågor, ligger bara en kort promenad bort. Frånpris. Hör med oss om lediga kedjehus, placering och pris.

Vi erbjuder exklusiva villor, radhus och lägenheter, samt några exklusiva investeringsmöjligheter på hotellet. Byggandet av den första fasen har redan inletts i slutet av år 2017. Du har också tillgång till en privat strand på Portobello Beach Club, med busstransfer.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 556 m2
Typ:
Trädgårdstomt

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Tropea är en stad och kommun i provinsen Vibo Valentia i regionen Kalabrien i sydvästra Italien. Tropea gränsar till kommunerna Drapia, Parghelia och Ricadi. Tropea är belägen i "Costa Degli Dei", "Gudarnas kust", Kalabriens vackraste kuststräcka. Kalabrien är Italiens oexploaterade pärla. Regionen utgör Italiens "tå" och gränsar mot Basilicata i norr och mot Sicilien i väster, mot Tyrrenska havet i väster och mot Joniska havet i öster. Landskapet är dramatiskt och det finns gott om spännande, mysiga städer och vackra havsvikar. Kusten är ca 750 km lång och den finaste delen anses "Costa Degli Dei" vara.
Kommunikation
Lamezia Terme flygplats: 52 km. 45 minuters bilfärd.
45 minuters bilfärd till färjan som går till Sicilien.
5 minuters bilfärd til Tropea och marinan.
Tågstation på orten.
4,5 km, 5 minuters bilfärd, till strandklubben och stranden. Det finns tillgång till transferbuss som kör fram och tillbaka mellan stranden och området under dagen.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Kedjehus

Portobello Village, Tropea
Kalabrien

Pris:
238 543 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
109 m2
Tomtarea:
556 m2
Ref.nr
CCHIWTPVK

Dela

Till toppen