Exklusiva villor till överkomliga priser i området Portobello Vilage

Exklusiva villor till överkomliga priser i nya området Portobello Village ovanför Tropea marina. Här exempel på en 1-plansvilla om 103 m2 boarea med tre sovrum och två badrum. Portobello Village ligger med ett fantastiskt läge med utsikt över en av de vackraste historiska städerna i Kalabrien, Tropea, som omges av några av de bästa vita sandstränderna på "Costa Degli Dei". Området som ligger på en frodig grön sluttning som är på hela 8 hektar. Vyerna är enastående och soluppgångarna är magiska. Och den vita sandstranden, med mjuka surfingvågor, ligger bara en kort promenad bort. Vi erbjuder exklusiva villor, radhus och lägenheter, samt några exklusiva investeringsmöjligheter på hotellet. Byggandet av den första fasen har redan inletts i slutet av år 2017. Du har också tillgång till en privat strand på Portobello Beach Club, med busstransfer. Kontakta oss för att köpa hus i Kalabrien, Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Kalabrien.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
103 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 1-plansvilla bestående av entré och hall, vardagsrum och matsal med kök, tre sovrum och två badrum, samt terrass.
Kök
Kök att inreda.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
El
Ventilation
Förberett för A/C
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Exklusiva villor till överkomliga priser i nya området Portobello Village ovanför Tropea marina. Här exempel på en 1-plansvilla om 103 m2 boarea med tre sovrum och två badrum. Portobello Village ligger med ett fantastiskt läge med utsikt över en av de vackraste historiska städerna i Kalabrien, Tropea, som omges av några av de bästa vita sandstränderna på "Costa Degli Dei". Området som ligger på en frodig grön sluttning som är på hela 8 hektar. Vyerna är enastående och soluppgångarna är magiska. Och den vita sandstranden, med mjuka surfingvågor, ligger bara en kort promenad bort. Hör med oss om lediga villor och placering.

Vi erbjuder exklusiva villor, radhus och lägenheter, samt några exklusiva investeringsmöjligheter på hotellet. Byggandet av den första fasen har redan inletts i slutet av år 2017. Du har också tillgång till en privat strand på Portobello Beach Club, med busstransfer.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 630 m2
Typ:
Trädgårdstomt

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Tropea är en stad och kommun i provinsen Vibo Valentia i regionen Kalabrien i sydvästra Italien. Tropea gränsar till kommunerna Drapia, Parghelia och Ricadi. Tropea är belägen i "Costa Degli Dei", "Gudarnas kust", Kalabriens vackraste kuststräcka. Kalabrien är Italiens oexploaterade pärla. Regionen utgör Italiens "tå" och gränsar mot Basilicata i norr och mot Sicilien i väster, mot Tyrrenska havet i väster och mot Joniska havet i öster. Landskapet är dramatiskt och det finns gott om spännande, mysiga städer och vackra havsvikar. Kusten är ca 750 km lång och den finaste delen anses "Costa Degli Dei" vara.
Kommunikation
Lamezia Terme flygplats: 52 km. 45 minuters bilfärd.
45 minuters bilfärd till färjan som går till Sicilien.
5 minuters bilfärd til Tropea och marinan.
Tågstation på orten.
4,5 km, 5 minuters bilfärd, till strandklubben och stranden. Det finns tillgång till transferbuss som kör fram och tillbaka mellan stranden och området under dagen.
Närservice
Tropea har all service, restauranger, barer, kaféer, affärer och snabbköp.

Man har också tillgång till en privat strand på Portobello Beach Club, med busstransfer.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Portobello Village, Tropea
Kalabrien

Pris:
260 230 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
103 m2
Tomtarea:
630 m2
Ref.nr
CCHIWTPVV

Dela

Till toppen