Marklägenheter 2-rumslägenheter till salu i Napitia Hills 3 i vackra Pizzo

Marklägenheter 2-rumslägenheter till salu i Napitia Hills 3 i vackra Pizzo till fantastiska nedsatta priser för de få kvarvarande lägenheterna som säljs möblerade med från endast 65 000 Euro. Med tillhörande terrass och trädgård. Underbar gemensam pool med det blå havet i bakgrunden. Först till kvarn gäller. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Kalabrien, Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Kalabrien.

Interiör

Antal rum:
2 rum varav 1 sovrum
Boarea:
31 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerade 2-rums marklägenheter bestående av: Entré och hall, vardagsrum och kök i öppen planlösning, ett sovrum och ett badrum, samt terrass om 8,7 m2 och en privat trädgård mellan 24,5 och 40,2 m2.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
0 av 0, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus
Byggnadsår
2019
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Pizzo, som ibland kallas Pizzo Calabro, är en kuststad i Kalabrien , södra Italien. Det historiska hjärtat av staden ligger på en udde över havet; nyare bosättningar har spridit sig längs stranden i endera riktningen. Det finns stränder i närheten och Pizzo är både en "lokal" stad och ett känt semestermål. I närheten ligger Tropea, en mer känd turistort vidare längs med Costa degli Dei, översatt gudarnas kust.

Pizzo har två stora turistattraktioner: Chiesetta di Piedigrotta, ett grottkapell på stranden och den berömda Tartufo di Pizzo, en choklad tryffelglass. Pizzo har också ett historiskt slott och ett trevligt centrum, där det finns en turistinformation på Piazza della Repubblica, det stora torget med fin utsiktsplats med underbar utsikt över havet.
Närservice
Mindre köpcentrum. med stor mataffär, restaurang med mysig bar med stor utomhusterrass och några olika butiker maximalt 5 minuters promenad.

På huvudgata Nationale finns det många kaféer, slaktare, bagerier, grönsaksaffärer, fiskaffärer, pizzerior, glassbarer m.m och mellan 5 - 10 minuters promenad.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Napitia Hills, Pizzo
Kalabrien

Pris:
65 000 EUR
Antal rum:
2
Boarea:
31 m2
Antal sovrum:
1
Ref.nr
CHICBN3T1

Dela

Till toppen