Modern vacker 2-plansvilla till salu endast 2 km från Castellana Grotte centrum

Modern vacker 2-plansvilla till salu endast 2 km från Castellana Grotte centrum. Med mezzaningolv. Boarea om ca. 230 m2 bestående av stort öppet utrymme med öppen spis, fullt utrustat kök, tvättstuga och klädkammare, samt sovområde med 3 sovrum och 2 badrum. I källarplan, ett stort rum avsedd för garage och förvaring. Villan är omgiven av stora fönster. Terrass utrustat med en stengrill. Tomt om ca. 1 500 m2. Påbörjat projekt för pool, som kommer att slutföras före övertagandet. Kontakta oss för att köpa hus i Apulien. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Apulien.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea:
230 m2
Rumsbeskrivning
stort öppet utrymme med öppen spis, fullt utrustat kök, tvättstuga och klädkammare, samt sovområde med 3 sovrum och 2 badrum. I källarplan, ett stort rum avsedd för garage och förvaring. Villan är omgiven av stora fönster. Terrass utrustat med en stengrill.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källare
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 500 m2
Typ:
Trädgårdstomt

Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Castellana Grotte är en ort och kommun i provinsen Bari i regionen Apulien i Italien. Kommunen har runt 19 500 invånare.

Fyra mil från Bari ligger Grotte di Castellana, en av Italiens och Europas mest storslagna serie av grottor. De många kristalliterna, stalagmiterna och stalaktiterna gör den ovanligt vacker.

Grottorna som formats genom årtusenden av underjordisk erosion i kalkstensplatån upptäcktes 1938 av grottforskaren Franco Anelli. Idag har man utforskat runt tre mil av grottorna, och turister kan besöka delar av grottorna med guide. Grotte di Castellana - Den vita grottan uppkallad efter den ljusa alabastern. Castellans grottor är öppna året runt

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Castellana Grotte
Apulien

Pris:
410 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
230 m2
Tomtarea:
1 500 m2
Ref.nr
CCHPUL05T

Dela

Till toppen