Vackert historisk1500-tals herrgård till salu i Martina Franca

Vackert historisk1500-tals herrgård till salu i Martina Franca, huvudstad i Valle d'Itria och några få kilometer från Alberobello (Unesco World Heritage), fördelat på tre våningar, källare, bottenvåning och adelsgolv. Den mest intressanta av herrgårdar i provinsen. Den historiska grundstrukturen i 1500-talets baronstil, kallad Ermellina eller Armellina, utvidgades i neoklassisk stil på 1800-talet. 15 km från Martina Franca, Alberobello och Noci. Cirka 30 km från stränderna i Joniska havet och Adriatiska havet. Mark om hela 30 hektar med skogs- och åkermark. Herrgården lämpar sig perfekt för turism, boutiquehotell, B&B, Guesthouse m.m. för de täckta ytorna såväl som för de tillgängliga jordbruksytorna om 30 hektar. Mer information på begäran. Kontakta oss för att köpa hus i Apulien. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Apulien.

Interiör

Antal rum:
50 rum varav 10 sovrum
Boarea:
2 670 m2
Rumsbeskrivning
Källare om cirka 350 m2.
Bottenvåning om cirka 2 100 m2.
Övervåningen om cirka 570 m2.

Byggnad

Byggnadstyp
Herrgård 2 våningar med källarplan
Byggnadsår
1500
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts och sten
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 300 000 m2
Typ:
Trädgård och mark

Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Martina Franca, eller enbart Martina, är en stad och kommun i provinsen Taranto i Apulien. Staden grundades år 1300. Martina Franca är den näst mest befolkade staden i provinsen efter Taranto. Staden hade år 2016 49 118 invånare . I Martina Franca finns en rad rokokobyggnader med eleganta balkonger. Ett exempel är Palazzo Mattolese med fasadens karakteristiska rocaillemotiv.

Martina Francas juvel är dess vackra historiska centrum, en minnesvärd labyrint av slingrande gränder, där vitkalkade enkla hus ligger sida vid sida med barock extravagans. Staden är byggd på en kulle i det gröna Valle d'Itria, Trulli-området i Apulien, Martina Franca är en oerhört fotogen stad, med goda möjligheter att ta massor av bilder. De smala italienska gränderna som är så svåra att fotografera i andra italienska byar och städer är í Martina Franca upplysta av vitkalkade väggar, blek sten och små öppna ytor.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Martina Franca
Apulien

Pris:
4 300 000 EUR
Antal rum:
50
Boarea:
2 670 m2
Tomtarea:
300 000 m2
Ref.nr
CCHPUL04T

Dela

Till toppen