Fasstighet med tre villor och stor pool och 2 ha mark till salu vid Conversano

VFastighet med tre villor och stor pool och 2 ha mark till salu vid Conversano. Förutom huvudvillan byggd på 90-talet finns ytterligare två villor om 60 m2 vardera, byggda 2012, bestående av ett stort köksrum, ett Master bedroom och ett mindre sovrum, samt badrum, till det inre förrådet och ett externt som placerats i en källare och mycket bekvämt för förvaring av verktyg. Varje rum i de tre villorna är utrustat med kall / varm luftkonditionering, skjutbara myggnät på alla fönster, larmsystem och två TV -antenner. Vardagsrummet är utrustat med stora fönster som gör miljön mycket ljus och säkerställer att det finns kontinuitet mellan insidan och utsidan. Allt detta för att tillåta utsikten och njutningen av de fantastiska utomhusytorna. Intrycket ni får är att ha kommit in i ett litet paradis, där varje växt, varje träd, varje blomma som är planterad av trädgårdsexpertis, hjälper er att komma i kontakt med naturen och njuta av dess skönhet, dofter och färger. Kontakta oss för att köpa hus i Apulien. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Apulien.

Interiör

Antal rum:
12 rum varav 8 sovrum
Boarea:
385 m2
Rumsbeskrivning
Huvudvillan, med en yta på 120 m2, består av entréhall, ett stort vardagsrum med en öppen spis i sten som integrerar eller ersätter gasvärmesystemet med radiatorer; öppet fullt utrustat kök, tre sovrum och två badrum. Bredvid villan finns ett annex, med egen ingång, om cirka 25 m2, bestående av ett enkelrum med eget badrum.

Denna del av villan kompletteras av garaget om cirka 25 m2 under vilket det finns en vattentank som matas automatiskt från brunnen och en loggia om 30 kvadratmeter gjord av trä med ett tegeltak som förbinder villan och som harett bekvämt inbyggt kök som ska användas särskilt under vår- och sommarperioden.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla med källare, annex och två gästvillor
Byggnadsår
1995
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Villan har en exklusiv entré från en automatiserad grind med videointercom och en manuell servicegrind. Alla dörrar och fönster är utrustade med myggnät. Dessutom har ett intrångs- och närvarolarmsystem skapats i varje rum, anslutet till Metronotte övervakningstjänst. Förutom TV -antennen finns också parabolantenn för Sky -anslutning. I mitten mellan huvudvillan och de två villorna, i ett mer privat läge och omgiven av vackra rabatter, finns en infinitypool på 14 meter x 6 meter, 1,4 meter djup, med en stor trappa för att komma åt området reserverat för barn med 20 cm djup.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 23 500 m2
Typ:
Trädgård, mark & pool med terrass

Tomtbeskrivning
På tomten:
3 500 m2 typisk medelhavsträdgård med totalt tre trädkantade trädgårdar med växter och anlagda rabatter.
Stor pool med solterrass.
Brunn. Notera att brunnen gör fastigheten självförsörjande på vatten, både för hushållsbruk, för daglig trädgårdsbevattning och för att driva poolen.
Cirka två hektar jordbruksmark.
Fastigheten är också utrustad med en stor parkeringsplats som täcks av ett 8 kwp solcellssystem som ger en årsinkomst på cirka 5 500 Euro per år.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Conversano är en vacker kulturstad som sjuder av historia och konst. Conversano är en ort och kommun i storstadsregionen Bari, innan år 2015 provinsen Bari, i regionen Apulien. Kommunen hade 26 171 invånare år 2017.
Närservice
Conversano har all service, restauranger, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Conversano
Apulien

Pris:
890 000 EUR
Antal rum:
12
Boarea:
385 m2
Tomtarea:
23 500 m2
Ref.nr
CCIPCON91

Dela

Till toppen