Företagsgård till salu i Cisternino

Företagsgård till salu i Cisternino. En fastighet belägen på den vackra landsbygden i Cisternino, i hjärtat av Itria-dalen, finns en vacker gård till salu, några kilometer från centrum, bestående av en grupp Trulli (exakt 6 kottar) . I priset ingår en aktivitetslicens, ett regionalt restaurangtillstånd och ett B&B som har varit igång i flera år. Gården är belägen i ett mycket vackert naturlandskap. Kontakta oss för att köpa hus i Apulien. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Apulien.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 5 sovrum
Boarea:
240 m2
Rumsbeskrivning
Gård bestående av hall, vardagsrum, matsal, kök, fem sovrum, sex badrum. Uthus och förråd. Terrasser och trädgård. 4500 m2 mark med oliv och vindruvsodling.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plans lanthus
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Kalksten och tegel
Fasad: Sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Sten
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övriga byggnader

Uthus och förråd

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 4 500 m2
Typ:
Mark

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan

Närområde

Allmänt
Cisternino kallas med sina 12 000 invånare för Itriadalens bländande bazar och med sina vitkalkade rum både inne och ute som lutar sig upp mot varandra är det inte så underligt att orten har fått detta tillnamn. De många krokiga och smala gränderna med arkader som förgrenar sig som ett labyrintiskt marknadsområde av arabiskt ursprung i sydlig poesi. Här är det tal om ett klassiskt tillfälle av arkitektonisk spontanitet, var gatuplanen har uppstått utifrån en praxis som har fullständig mänsklig karaktär: här har det inte varit en arkitekt med en överordnad byplan, här han man byggt hus och gränder, trappor och gårdsrum ut från möjligheterna och behoven och emellanåt har det uppstått både offentliga och privata rum. Just precis på bakgrund av denna poetiska sammansättning har byn kommit med på listan över de vackraste medeltida byarna i Italien: "I Borghi più belli d’Italia". Cisternino är en ort och kommun i provinsen Brindisi i regionen Apulien i Italien.
Närservice
Cisternino har restauranger, barer, kaféer, affärer, snabbköp och all service.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Cisternino
Apulien

Pris:
700 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
240 m2
Tomtarea:
4 500 m2
Ref.nr
CCIPMC018

Dela

Till toppen