Traditionell 2-plans lantvilla med modern interiör till salu i utkanten av Elice

Traditionell 2-plans lantvilla med modern interiör till salu i utkanten av Elice i Abruzzo, centrala Italien. En fristående vill med en fantastisk utsikt över Majella- och Gran Sassobergen. Fastigheten har inhägnad trädgårdtomt om hela 3 000 m2. Original fungerande pizzaugn och utebyggnader. Nära till affärer, restauranger och det lokala samhället Elice. Wi-Fi till fastigheten. Cirka 30 minuter till kusten och 55 minuter till skidort.Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea:
180 m2
Rumsbeskrivning
På bottenvåningen entréhall, ett modernt kök, som leder in till matsalen med original öppen spis, vardagsrum med en gjutjärnspis, Master bedroom med tillhörande badrum som har fristående badkar och separat duschrum. Rymlig täckt terrass för uteservering,

Den yttre trappan leder till övervåningen med ett andra sovrum, som har eget badrum, ett annat rum som används som ett arbetsrum, alternativt som ett fjärde sovrum, samt en terrass där man kan njuta av en milsvida utsikt.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 3 000 m2
Typ:
Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning
Inhägnad trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Elice är en kommun och stad i provinsen Pescara, en del av Abruzzoregionen i Italien. Området, på grund av jordens bördighet, har varit var bebodd sedan den paleolithiska åldern. Byns namn härstammar från holmekar, som en gång täckte området. Under 1500-talet hörde den till staden Penne och länge till familjen Castiglione. Orten var känd i slutet av 1800-talet för sina keramiska verkstäder.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Elice, Pescara
Abruzzo

Pris:
135 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
180 m2
Tomtarea:
3 000 m2
Ref.nr
CCHALA698

Dela

Till toppen