Lanthus till salu i Ari i natursköna provinsen Chieti i Abruzzo

Lanthus till salu i Ari i natursköna provinsen Chieti i Abruzzo. Bland böljande kullar ligger detta lilla charmiga hus. Huset är i 2-plan med källare och har vackra välvda tak i tegel. Huset är helt beboeligt. Fastigheten inkluderar också ett garage beläget 50 m från huset. Den närmaste staden är Ari och ligger cirka 1,5 km bort. Adriatiska havet kan nås på 15 minuter. och skidorten Passo lanciano kan nås på 30 minuter.Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
80 m2
Rumsbeskrivning
2-planshus med källare. Bottenvåningen har ett vardagsrum med öppen spis och kök med fina ursprungliga välvda tak. Övervåningen med 2 sovrum och liten balkong och badrum med dusch och badkar.

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus med källare
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 000 m2
Typ:
Mark

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Chieti är en provins i regionen Abruzzo. Chieti är huvudort i provinsen. Provinsen Chieti kallas också Teatineprovinsen, från det forntida namnet för staden Chietie (Teate). Provonsen gränsar till provinsen Pescara (i nordväst), L'Aquila och Molise (mot väster respektive mot söder), och Adriatiska havet (mot nordost).

Provinsen Chieti anses som den vackraste provinsen i regionen Abruzzo och är främst kuperad och bergig, med många parallella dalar som löper längs floder och bäckar. Den norra delen av provinsen har ett grovt och öde landskap, medan den södra delen är flackare med många små vackra pittoreska byar.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Ari, Chieti
Abruzzo

Pris:
50 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
80 m2
Tomtarea:
1 000 m2
Ref.nr
CCHALA838

Dela

Till toppen