Renoverat rustikt stenhus till salu med 1 hektar mark vid Castiglione a Casauria

Renoverat rustikt stenhus till salu med mark på landsbygden, bara 1 km från Castiglione a Casauria. I en fantastisk miljö omgiven av oliver, vingårdar och vild natur men likväl inte isolerad. Denna charmiga fastighet består av ett helrenoverat rustikt stenhus med en boarea om cirka 200 m2 sammansatt av 2 lägenheter, uteplats, taverna, källare, plats för jordbruksutrustning, en grotta och en brunn. Cirka 1 hektar mark med 100 olivträd, vingård, fruktträd och utrymme nära floden för en camping. Från huset med flertalet balkonger och med en övre stor täckt terrass har man en fantastisk utsikt över olivlundar och berg. Castiglione a Casauria är en charmig liten lugn by endast 45 km till kusten med fina stränder i Montesilvano och huvudorten Pescara. Byn har mataffär, restaurang och kafé. Endast 2 timmars bilfärd från flygplatserna i Rom. Säljs fullt möblerad. Anslutande inhägnad trädgård om cirka 350 m2. Ett annex, lada om 2 våningar och med en golvarea om ca. 40 m2, som är möjlig att inreda som ett andra hus. Annexet har ett nytt tak men inuti måste det totalrenoveras. Renoveringen har genomförts med kärlek och med bevarande av originaldetaljer som stenväggar, välvda tegeltak, originaldörrar och terrakottagolv. Denna charmiga egendom är perfekt lämpad som ett första eller andra hem kombinerat med B&B och uthyrning. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea:
200 m2
Rumsbeskrivning
På övervåningen finns huvudlägenheten som består av entré och ett stort fullt utrustat kök med öppen spis och tillgång till uteplats, vardagsrum med pallspis och tillgång till uteplats, ett sovrum med eget badrum och balkong, ett andra sovrum med balkong, badrum med dusch.

På bottenvåningen finns en fristående lägenhet med stort vardagsrum med ett fullt utrustat kök, samt ett sovrum med tillgång till trädgården och ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 10 000 m2
Typ:
Trädgård och mark

Tomtbeskrivning
Inhägnad tomt närmst huset. Cirka 1 hektar mark med 100 olivträd, vingård och fruktträd.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Castiglione a Casauria är en kommun i provinsen Pescara, i regionen Abruzzo i Italien. Kommunen har 887 invånare och gränsar till kommunerna Pescosansonesco, Tocco da Casauria, Pietranico, Torre de' Passeri, Bolognano, Bussi sul Tirino. I kommunen ligger Abbazia di San Clemente a Casauria och under orten ligger ruinerna efter marrucinernas stad Iterpromium.
Närservice
I byn finns det ett kafé, restaurang, med pizzakväll på torsdagar, en slaktare, matbutik med pasta och bakelser. Ca 10 minuters bilfärd till större by med flera affärer, bank, restauranger m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Castiglione a Casauria
Abruzzo

Pris:
198 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
200 m2
Tomtarea:
10 000 m2
Ref.nr
CCHALA759

Dela

Till toppen