Vackert svenskägt renoverat byhus i 2 plan i välkända byn Castiglione a Casauria

Vackert svenskägt renoverat byhus i 2 plan i den välkända byn Castiglione a Casauria. Från huset med flertalet balkonger och med en övre stor täckt terrass har man en fantastisk utsikt över olivlundar och berg. Castiglione a Casauria är en charmig liten lugn by endast 45 km till kusten med fina stränder i Montesilvano och huvudorten Pescara. Byn har mataffär, restaurang och kafé. Endast 2 timmars bilfärd från flygplatserna i Rom. Säljs fullt möblerad. Anslutande trädgård om cirka 350 m2. Ett annex, lada om 2 våningar och en golvarea om ca. 40 m2, som är möjlig att inreda som ett andra hus. Annexet har ett nytt tak men inuti måste det totalrenoveras.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea:
100 m2
Rumsbeskrivning
Byhus i 2 plan bestående av: Vardagsrum med öppen spis, matsal, kök med öppen spis, två sovrum, ett badrum, en toalett i anslutning till vardera sovrum och tvättmaskin. Terrassen om ca. 20 m2 och balkongen med västerläge, vilket innebär att man ser solnedgången. Sol mest hela dagen och med bambupersienner under sommaren. 180 graders vy från huset och man ser bergen, med olivodlingar mittemot huset.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus 2-plan
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 400 m2
Typ:
Byggnadsyta och trädgård

Tomtbeskrivning
Tomt utgörs av byggnadsyta och en anslutande trädgård om 350 m2. Möjligt anlägga pool ovan mark som snyggt kan byggas in med stenmur,
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
696 Euro/år.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Castiglione a Casauria är en kommun i provinsen Pescara, i regionen Abruzzo i Italien. Kommunen har 887 invånare och gränsar till kommunerna Pescosansonesco, Tocco da Casauria, Pietranico, Torre de' Passeri, Bolognano, Bussi sul Tirino. I kommunen ligger Abbazia di San Clemente a Casauria och under orten ligger ruinerna efter marrucinernas stad Iterpromium.
Närservice
I byn finns det ett kafé, restaurang, med pizzakväll på torsdagar, en slaktare, matbutik med pasta och bakelser. Ca 10 minuters bilfärd till större by med flera affärer, bank, restauranger m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Radhus

Castiglione a Casauria
Abruzzo

Pris:
79 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
100 m2
Tomtarea:
400 m2
Ref.nr
CCHALA819

Dela

Till toppen