Vackert Townhouse med stor övre terrass till salu i Spoltore

Vackert Townhouse med stor övre terrass som har en underbar panoramavy till salu i Spoltore. Endast 10 minuter till sandstranden och den internationella flygplatsen i Pescara. Den stora takterrassen som ger betydande extra bostadsyta under de varma årstiderna och hela huset är en charmig blandning av historiska detaljer och moderna bekvämligheter. Spoltore är en livlig historisk liten stad med en bussförbindelse till Pescara och kusten en gång i timmen under dagtid. Orten har en mycket ungdomlig touch och alla butiker, service och bekvämligheter finns i Spoltore. Vi tror inte att detta hus kommer att finnas länge på marknaden och ni bör definitivt komma och se huset innan det är för sent. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 50 m2
Typ: Byggnadsyta och innergård
Tomtbeskrivning
Byggnadsyta och innergård.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Spoltore är en kommun och stad i provinsen Pescara i regionen Abruzzo i Italien. Spoltore är en gammal stad med 15,500 invånare och har all form av service. Staden är byggd på en ås och ligger på 185 meter över havet. Spoltore ligger nära den stora kuststaden Pescara med sina sandstränder och den internationella flygplatsen. Den gamla stadskärnan är unik. Den historiska stadskärnan har många konstnärliga kopplingar och det finns flera festivaler som presenterar lokal konst och som äger rum vid olika tider på året.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Spoltore
Abruzzo

Pris:
149 000 EUR
Boarea:
90 m2
Tomtarea:
50 m2
Ref.nr
CCHALA818

Dela

Till toppen