Fint renoverat gammalt stadshus på de finaste gatorna i Penne

Fin, helt återställd stadsvåning i gammalt hus i Penne, Abruzzo. Boendeyta ca 180 m2. Stora dubbeldörrar från gatan leder in till en privat innergård. En dörr på ena sidan leder till stort modernt kök och huvudentrén på andra sidan leder via en hall till ett stort vardagsrum med en imponerande välvt tak och en solig balkong med utsikt över den antika staden och de snötäckta Gran Sassobergen i fjärran. Det finns 2 sovrum. En liten studio kan användas som ett tredje sovrum. Det finns 2 badrum i behov av viss upprustning. Stentrappor leder ner till en ännu äldre bostad och stort utrymme som en gång var en del av ett medeltida kloster. Denna lägre nivå används idag som ett garage och har dubbla dörrar. Det kan även användas för andra ändamål. Huset ligger på en av de finaste gatorna i Penne med bara en kort promenad från restauranger och service. Penne är en livlig stad med en konstskola,ett sjukhus och butiker och restauranger. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 till 3 sovrum
Boarea:
180 m2
Rumsbeskrivning
Boendeyta ca 180 m2. Stora dubbeldörrar från gatan leder in till en privat innergård. En dörr på ena sidan leder till stort modernt kök och huvudentrén på andra sidan leder via en hall till ett stort vardagsrum med en imponerande välvt tak och en solig balkong med utsikt över den antika staden och de snö-täckta Gran Sassobergen i fjärran. Det finns 2 sovrum. En liten studio kan användas som ett tredje sovrum. Det finns 2 badrum i behov av viss upprustning. Det öppna köket är fullt utrustat.
Kök
Fullt utrustat modernt kök
Badrum
Två badrum

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus med källarplan
Uppvärmning
Gasradiatorer + vedeldad spis
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Fin, helt återställd stadsvåning i gammalt hus i Penne, Abruzzo. Boendeyta ca 180 m2. Stora dubbeldörrar från gatan leder in till en privat innergård. En dörr på ena sidan leder till stort modernt kök och huvudentrén på andra sidan leder via en hall till ett stort vardagsrum med en imponerande välvt tak och en solig balkong med utsikt över den antika staden och de snötäckta Gran Sassobergen i fjärran. Det finns 2 sovrum. En liten studio kan användas som ett tredje sovrum. Det finns 2 badrum i behov av viss upprustning. Stentrappor leder ner till en ännu äldre bostad och stort utrymme som en gång var en del av ett medeltida kloster. Denna lägre nivå används idag som ett garage och har dubbla dörrar. Det kan även användas för andra ändamål. Huset ligger på en av de finaste gatorna i Penne med bara en kort promenad från restauranger och service. Penne är en livlig stad med en konstskola,ett sjukhus och butiker och restauranger.

Närområde

Allmänt
Penne är en livlig stad och centrum för en kommun av 12.000 invånare. Med en veckomarknaden och sin egen evenemangskalender under sommarmånaderna, har Penne blivit ett turistmål. Det är 30 km till Pescara och den internationella flygplatsen och det finns en regelbunden busstrafik, så besökare är inte beroende av privata transport. Penne är belägen mitt emellan stränderna vid Adriatiska havet och foten av Apenninerna, så en hel del aktiviteter är tillgängliga i närheten som skidåkning vintertid och vattensporter sommartid nere vid kusten.
Kommunikation
Det finns daglig buss till Rom. Pescara med dess internationella flygplats ligger 30 kilometer bort, eller 45 minuter med bil eller buss.
30 min till stranden i Montesilvano.
30 min till skidort.
30 min till Pescara flygplats.
Närservice
Penne är ett blomstrande samhälle med en väl utbyggd service och aktiviteter året om.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Penne
Abruzzo

Pris:
275 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
180 m2
Ref.nr
CLAA620

Dela

Till toppen