Rustikt lanthus belägen i utkanten av Civitella Casanova

Rustikt lanthus belägen i utkanten av Civitella Casanova, endast 1 km från affärer och all service. Nära till nationalparken Gran Gasso och Monti della Laga, samt 45 minuter från Pescara flygplats och stranden. Tomtområdet 4 470 m2 och det är fullt möjligt att anlägga en pool. Förhandlingsbart pris. Stor terrass och ett garage om 28 m2. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea
150 m2
Rumsbeskrivning
Huset är på två våningar. På bottenvåningen entré och hall, ett stort öppet utrymme kök och matsal, vardagsrum, ett arbetsrum med säng, ett badrum. Spiraltrappa som leder till övervåningen, med hall, två sovrum, ett badrum och balkong.
Kök
Enklare lantkök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus
Uppvärmning
El
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rustikt lanthus belägen i utkanten av Civitella Casanova, endast 1 km från affärer och all service. Nära till nationalparken Gran Gasso och Monti della Laga, samt 45 minuter från Pescara flygplats och stranden. Tomtområdet 4 470 m2 och det är fullt möjligt att anlägga en pool. Förhandlingsbart pris. Stor terrass och ett garage om 28 m2.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 4470 m2
Typ: Trädgård och mark
Tomtbeskrivning
Trädgård och mark.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: på förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Civitella Casanova är en italiensk stad i inlandet med 1 950 invånare i provinsen Pescara i Abruzzo och orten tillhör bergssamhället Vestina. Listad inom nationalparken Gran Sasso och Monti della Laga, samt och Regional Reserve Voltigno och Valle d'Angri, en regional reserv som ingår i nationalparken. Orten baserar sin ekonomi främst på jordbruk.

Civitella Casanova anses vara arrosticinins hemort och som bevis för detta finns de första licenserna bevarade i stadshuset för försäljning av arrosticini från år 1819. Civitella definieras som "landet som uppfann arrosticinin".
Kommunikation
36 km till stranden.
38 km till skidort.
70 km till Pescara flygplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Civitella Casanova
Abruzzo

Pris:
137 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
150 m2
Tomtarea:
4470 m2
Ref.nr
CCHALA754

Dela

Till toppen