Rymligt Townhouse med stora terrasser med panoramautsikt i Pollutri

Rymligt Townhouse med stora terrasser med panoramautsikt i Pollutri endast 9 km från Adriatiska havet. Omgiven av vingårdar, är detta underbara hus helt boende och redo att flytta in i. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 3 sovrum
Boarea
120 m2
Rumsbeskrivning
Huset har 2 separata entréer. Huvudentrén öppnar till en hall som leder till ett stort och ljust vardagsrum med tillgång till en panoramaterrass om cirka 50 m2 med fantastisk utsikt över de böljande kullarna mot havet. Det finns också ett kök med öppen spis och ett badrum. En intern trappa leder till andra våningen med tre sovrum. Ett sovrum med tillgång till en ytterligare panoramaterrass och det andra sovrummet har ett tillhörande badrum.

Den andra entrén till huset går till ett oberoende rum med badrum som måste renoveras. Det finns också en mindre källare med tillgång via en dörr från entrén i bottenvåningen

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan med källare
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Kalksten och tegel
Stomme: Kalksten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Byggnaden är i gott skick, men i behov av viss renovering.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 100 m2
Typ: Byggnadsyta
Tomtbeskrivning
Byggnadsyta.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Pollutri ligger på en kulle bland vingårdar och olivträd, mellan floden Sinello och Osento. Pollutri är fortfarande omgiven av de medeltida murarna uppförda som ett skydd mot Saracens invasioner. Nära murarna har spåren av en förromersk bosättning hittats, och området utvecklades kraftigt under medeltiden tack vare San Barbats kloster i närheten. Under 1500-talet var gick byn under Antonio Caldora, och senare under familjen di Capua och d'Avalos.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Pollutri, Chieti
Abruzzo

Pris:
75 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
120 m2
Tomtarea:
100 m2
Ref.nr
CCHALA772

Dela

Till toppen