Lanthus vid Castiglione Messer Raimondo, provinsen Teramo

Lanthus vid Castiglione Messer Raimondo, provinsen Teramo. Denna lanthus är i bra skick och redo för att flytta in i. Belägen på en tomt om cirka 3 000 m2 med trädgård och mark, samt en lada om cirka 200 m2 och det är möjligt att köpa till ytterligare jordbruksmark upp till 9 hektar. Närmaste stad är Castiglione Messer Raimondo ligger ca. 3 km bort. Med en befolkning på 2 300 har staden ett par restauranger, barer, banker, postkontor, mataffär, slaktare och apotek. Det finns också en veckovis marknad med färska lokala produkter. Belägen 300 meter över havet, har fastigheten det idealiska medelhavsklimatet. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
180 m2 + 220 m2
Rumsbeskrivning
Huset är på 2 våningar och har en boarea ca. 180 m2 och en vestibul om 20 m2. På bottenvåningen finns entré, vestibul, fullt utrustat kök med matplats, vardagsrum och 2 stora tvättstugor. En Intern trappa leder upp till övervåningen med fyra sovrum och två badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.
Tvättstuga
Två tvättstugor.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus
Uppvärmning
El
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongsten
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Lanthus vid Castiglione Messer Raimondo, provinsen Teramo. Denna lanthus är i bra skich och redo för att flytta in i. Belägen på en tomt om cirka 3 000 m2 med trädgård och mark, samt en lada om cirka 200 m2 och det är möjligt att köpa till ytterligare jordbruksmark upp till 9 hektar. Närmaste stad är Castiglione Messer Raimondo ligger ca. 3 km bort. Med en befolkning på 2 300 har staden ett par restauranger, barer, banker, postkontor, mataffär, slaktare och apotek. Det finns också en veckovis marknad med färska lokala produkter. Belägen 300 meter över havet, har fastigheten det idealiska medelhavsklimatet.

Övriga byggnader

Lada om ca. 200 m2.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 3000 m2
Typ: Trädgård och mark
Tomtbeskrivning
Trädgård och mark.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: på förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Castiglione Messer Raimondos historiska centrum ligger ca 4 kilometer bort och erbjuder skolor, banker, postkontor, gym, etc. Övriga närliggande städer är Castilenti, Montefino, Penne och Atri. Platsen är idealisk tack vare närheten till motorvägen A14 och havet (ca 25 km bort) och Pescara flygplats, som kan nås på cirka 40 minuter. Med en timmes bilresa kan du nå Gran Sasso nationalpark och Lagabergen med sina vandringsleder och skidbackar.
Kommunikation
Bara två minuters bilresa bort finns det två stormarknader, barer, tobak, restauranger, mataffär, apotek, optiker och andra butiker.
Närservice
Castiglione Messer Raimondo har ett bra serviceutbud i form av butiker och restauranger 3 km bort.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Castiglione Messer Raimondo
Abruzzo

Pris:
138 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
180 m2
Biarea:
220 m2
Tomtarea:
3000 m2
Ref.nr
CCHALA751

Dela

Till toppen