Townhouse med rymlig terrass centralt i vackra byn Penne

Townhouse med rymlig terrass centralt i vackra medeltida byn Penne i provinsen Pescara i Abruzzo. På 3 plan med en boarea om ca. 80 m2. Bara att flytta in. På bottenvåningen entré och stort vardagsrum med välvda tak och öppen spis, nytt kök med marmorbord, stor matsal på ca 20 m2, förråd med högt i tak och badrum med badkar. Intern ny trappa leder till andra våningen med stort sovrum och panoramautsikt, badrum med dusch. Trappan leder till tredje våningen och vindsvåningen med stort rum med plats för 3 bäddar. Vacker utsikt mot Gran Sasso bergen. Värmesystemet är med radiatorer och gas i hela huset. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 3 sovrum
Boarea
80 m2
Rumsbeskrivning
På bottenvåningen entré och stort vardagsrum med välvda tak och öppen spis, nytt kök med marmorbord, stor matsal på ca 20 m2, förråd med högt i tak och badrum med badkar. Intern ny trappa leder till andra våningen med stort sovrum och panoramautsikt, badrum med dusch. Trappan leder till tredje våningen och vindsvåningen med stort rum med plats för 3 bäddar. Vacker utsikt mot Gran Sasso bergen.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Townhouse med rymlig terrass centralt i vackra medeltida byn Penne i provinsen Pescara i Abruzzo. På 3 plan med en boarea om ca. 80 m2. Bara att flytta in.
På bottenvåningen entré och stort vardagsrum med välvda tak och öppen spis, nytt kök med marmorbord, stor matsal på ca 20 m2, förråd med högt i tak och badrum med badkar. Intern ny trappa leder till andra våningen med stort sovrum och panoramautsikt, badrum med dusch. Trappan leder till tredje våningen och vindsvåningen med stort rum med plats för 3 bäddar. Vacker utsikt mot Gran Sasso bergen. Värmesystemet är med radiatorer och gas i hela huset.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 40 m2
Typ: Byggnadsyta och terrass
Tomtbeskrivning
Byggnadsyta och terrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMU & TASI): Ca. 300 Euro/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Penne ligger i den vackra landsbygden halvvägs mellan bergen och havet. Penne är en livlig stad och centrum för en kommun med ca 12 000 invånare. Med en veckomarknaden och sin egen evenemangskalender under sommarmånaderna, har Penne blivit ett turistmål. Det är 30 km till Pescara och den internationella flygplatsen och det finns en regelbunden busstrafik, så besökare är inte beroende av privata transport. Penne är belägen mitt emellan stränderna vid Adriatiska havet och foten av Apenninerna, så en hel del aktiviteter är tillgängliga i närheten som skidåkning vintertid och vattensporter sommartid nere vid kusten.
Kommunikation
Det finns daglig buss till Rom. Pescara med dess internationella flygplats ligger 30 kilometer bort, eller 45 minuter med bil eller buss.
30 min till stranden i Montesilvano.
30 min till skidort.
30 min till Pescara flygplats.
Närservice
Penne är ett blomstrande samhälle med en väl utbyggd service och aktiviteter året om.
Parkering
Fri parkering i närheten av huset.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Penne
Abruzzo

Pris:
70 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
80 m2
Tomtarea:
40 m2
Ref.nr
CCHALA730

Dela

Till toppen