Townhouse centralt i Bomba i efterfrågad provinsen Chieti

Townhouse centralt i Bomba i efterfrågad provinsen Chieti i Abruzzo. I 3 plan och behov av renovering, därav det låga priset. Huset behöver nytt el-vatten/avloppssystem och ny värmekälla, nytt tak, nytt badrum och kök. Beräknad kostnad 35 000 Euro. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
85 m2
Rumsbeskrivning
På bottenvåningen: stor källare med välvda tak, extern trappa med balkong som leder till andra våningen som har ett kök och matsal med öppen spis, inre trappa leder till tredje våningen med två sovrum och badrum.
Kök
Äldre kök.
Badrum
Ett äldre inrett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Townhouse centralt i Bomba i efterfrågad provinsen Chieti i Abruzzo. I 3 plan och behov av renovering, därav det låga priset. Huset behöver nytt el-vatten/avloppssystem och ny värmekälla, nytt tak, nytt badrum och kök. Beräknad kostnad 35 000 Euro

Närområde

Allmänt
Bomba är en trevlig liten stad i ett grönskande landskap av skog och berg. Tillgång till Adriatiska havet och dess sandstränder är bara en 40 minuters bilresa bort på en mycket bra väg. Endast 45 min. till skidort.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Bomba, Chieti
Abruzzo

Pris:
32 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
85 m2
Ref.nr
CCHALA719

Dela

Till toppen