Renoverad lantvilla i Isca D'Archi nära Bomba

Renoverad lantvilla i Isca D'Archi nära Bomba på tre våningar om 191 m2 boarea och ett annex på två våningar med en boarea om 61 m2 vid Bomba i provinsen Chieti, Abruzzo. Villan har blivit fullständigt renoverad och uppdaterad av nuvarande ägare och villan har sina ursprungliga detaljer. Nytt, helt isolerat tak, ny el och VVS. Dubbel isolerglas i huvudbyggnaden. Framsidan är fastigheten är omringad av en stenmur. Den främre trädgården har en upphöjd, asfalterat uteplats som gränsar till annexet, med träpergola, skuggad av vackert blåregn, jasmin och en vinranka, avgränsad av små blomsterbäddar med uppväxta buskar. Fronten och kortsidorna framför villan är asfalterade. På baksidan av villan finns en privat muromgärdad trädgård, med utsikt över skogsklädda landskap. Det finns en vacker vattenfontän som ligger i en upphöjd blomsterbädd och med två ytterligare upphöjda blomsterbäddar. En specialbyggd vedeldad bröd och pizzaugn, med tegeltak och en täckt nedre terrass vid villan. 1 000 liter LPG-gastank nedsänkt i marken. Kommunalt vatten och oberoende modernt avloppssystem. Telefonlinje till huset. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
12 rum varav 3 till 7 sovrum
Boarea
252 m2
Rumsbeskrivning
Huvudbyggnaden
Bottenvåning: Entré och hall, lantgårdsstil kök med engelska utrustningar och Carrara marmorbearbetning i hela köket och antikt marmorbord, inbyggd Bosch diskmaskin, kyl och frys och Nordica brännare spishäll/ugn. Stort matplatsutrymme.
o Rymligt arbetsrum.
o Extern matplats.
o Ett mindre 2:a kök och tvättstuga.
o Duschrum
o Täckt stor yttre nedre terrass.
o Vedeldad pizza och brödugn..
Andra våningen. Master bedroom med terrass och access till värmepanna och förrådsrum.
o Pannrum och förvaringsutrymme.
o Sovrum 2. Stort dubbelrum.
o Rymlig familjebadrum.
Tredje våningen: Stort sovrum med balkong.
o Vardagsrum.

En vind för förvaring.

Annexet
Helt renoverad och byggd med hög byggnadsstandard, under ett helt isolerat, laminerat trä och tegeltak. För närvarande används annexet som förrådsrum och verkstad men med potential för omvandling till ett ytterligare boende.
Bottenvåningen:
Rum 1. 6,0 m x 2,5 m med keramiskt klinkergolv.
Rum 2. 6,0 m x 2,5 m med keramiskt klinkergolv.
Övre våningen (nås från en extern trappa):

Dubbel ingångsdörr till:

Tredje våningen: Rum 1 (6,0 m x 2,5 m): Används för närvarande som förrådsrum. Rum 2 (6,0 m x 2,75 m.): Används för närvarande som "Cantina". De övre två rummen används för närvarande som arbetsrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plansvilla och annex i 2 plan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1000 m2
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och oberoende modernt avloppssystem.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Isca D'Archi ligger nära Bomba, som är en trevlig liten stad i ett grönskande landskap av skog och berg. Tillgång till Adriatiska havet och dess sandstränder är bara en 25 minuters bilresa bort på en mycket bra väg. Endast 45 minuters bilresa till skidort.
Kommunikation
Cirka 25 minuters bilfärd till stranden, 45-50 minuters bilfärd till skidorterna och 55 minuter till den internationella flygplatsen i Pescara.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Isca D'Archi, Chieti
Abruzzo

Pris:
229 000 EUR
Antal rum:
12
Boarea:
252 m2
Tomtarea:
1000 m2
Ref.nr
CCHALA710

Dela

Till toppen