Lanthus med stor mark i Penne i provinsen Pescara

Lanthus med stor mark i Penne i provinsen Pescara. 3-plans lanthus bestående av ett lagerförråd i markplan, på andra våningen vardagsrum, matplats, kök , 3 sovrum, samt 2 badrum. Vindsvåning oinredd. Både lagerförråd i markplan, samt vindsvåning går utmärkt att inreda för att utöka bostadsytan. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 3 sovrum
Boarea
200 m2
Rumsbeskrivning
3-plans lanthus bestående av ett lagerförråd i markplan, på andra våningen vardagsrum, matplats, kök, 3 sovrum, samt 2 badrum. Vindsvåning oinredd. Både lagerförråd i markplan, samt vindsvåning går utmärkt att inreda för att utöka bostadsytan.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Lanthus med stor mark i Penne i provinsen Pescara. 3-plans lanthus bestående av ett lagerförråd i markplan, på andra våningen vardagsrum, matplats, kök , 3 sovrum, samt 2 badrum. Vindsvåning oinredd. Både lagerförråd i markplan, samt vindsvåning går utmärkt att inreda för att utöka bostadsytan.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 10000 m2
Typ: Trädgård och mark
Tomtbeskrivning
Trädgård och mark.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt på förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Penne ligger i den vackra landsbygden halvvägs mellan bergen och havet. Penne är en livlig stad och centrum för en kommun med ca 12 000 invånare. Med en veckomarknaden och sin egen evenemangskalender under sommarmånaderna, har Penne blivit ett turistmål. Det är 30 km till Pescara och den internationella flygplatsen och det finns en regelbunden busstrafik, så besökare är inte beroende av privata transport. Penne är belägen mitt emellan stränderna vid Adriatiska havet och foten av Apenninerna, så en hel del aktiviteter är tillgängliga i närheten som skidåkning vintertid och vattensporter sommartid nere vid kusten.
Kommunikation
Det finns daglig buss till Rom. Pescara med dess internationella flygplats ligger 30 kilometer bort, eller 45 minuter med bil eller buss.
30 min till stranden i Montesilvano.
30 min till skidort.
30 min till Pescara flygplats.
Närservice
Penne är ett blomstrande samhälle med en väl utbyggd service och aktiviteter året om.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Penne
Abruzzo

Pris:
125 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
200 m2
Tomtarea:
10000 m2
Ref.nr
CCHALA691

Dela

Till toppen