Smakfullt nyrenoverade Townhouse i närheten av staden Vasto

Smakfullt nyrenoverade Townhouse i prisklass 169 000 - 305 000 Euro beroende på utförande. Lantlig lyx. Man har bevarat all gammal inredning och moderniserat allt på ett ytterst smakfullt sätt när det gäller materialval mm. Parkering, gemensam trädgård och pool hör till området. En liten oas precis vid kanten av den vackra staden Vasto. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea + Biarea
98 m2 + 20 m2
Rumsbeskrivning
Husen består av: Entré, hall, vardagsrum och matsal, kök, två sovrum och ett badrum, samt terrasser.
Kök
Fullt utrustat kök
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Smakfullt nyrenoverade Townhouse i prisklass 169 000 - 305 000 Euro beroende på utförande. Lantlig lyx. Man har bevarat all gammal inredning och moderniserat allt på ett ytterst smakfullt sätt när det gäller materialval mm. Parkering, gemensam trädgård och pool hör till området. En liten oas precis vid kanten av den vackra staden Vasto.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 200 m2
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt på förfrågan.
Samfällighetsavgift på förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Vasto är en en forntida Adriatisk stad som ligger på en kulle som sluttar mot kusten och erbjuder en fantastisk utsikt. Vasto erbjuder en rikedom av konst och arkitektur, en fantastisk kust med den berömda klippiga udden Punta d'Erce (eller Aderci), vackra sträckor av gyllene sand eller småsten och kristallklart vatten. På restaurangerna serveras äkta mat och viner som kommer från inlandet inklusive den internationellt kända "brodetto vastese". På sommaren hålls många kulturella evenemang och Vasto Marina blir en livlig sommarstad.

Staden är indelad i två huvudområden: Vasto stad och Vasto Marina. Vasto stad är belägen på en kulle ca. 150 m över havet. Från panoramautsiktpunkten öster om stadens centrum ser man Vasto Marina och den berömda halvmåneformade viken i Adriatiska havet. Vasto är en romersk stad och det finns mer än 40 000 invånare i kommunen.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Vasto, Chieti
Abruzzo

Pris:
169 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
98 m2
Biarea:
20 m2
Tomtarea:
200 m2
Ref.nr
CCHALA663

Dela

Till toppen