3-rumslägenhet i ett gammalt palats i Palmoli i provinsen Chieti

3-rumslägenhet med underbar utsikt i ett mycket gammalt palats beläget i den historiska stadskärnan i Palmoli i provinsen Chieti i Abruzzo. Lägenheten ligger på andra våningen i en mycket karakteristisk byggnad med synliga ursprungliga stenar och är helt beboeligt. En bekväm trappa leder till entrédörren på andra våningen, lägenheten består av ett rum med funktionell eldstad, två stora dubbelrum, hall, badrum, mycket litet kök som kan utvidgas till matsalen utan för mycket arbete. Balkongen ca 2 meter bred har en fantastisk utsikt över kullarna.. Marmorgolv i alla rum. På bottenvåningen finns ett stort rum om ca 20 m2 med fönster. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
90 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten ligger på andra våningen i en mycket karakteristisk byggnad med synliga ursprungliga stenar och är helt beboeligt. En bekväm trappa leder till entrédörren på andra våningen, lägenheten består av ett rum med funktionell eldstad, två stora dubbelrum, hall, badrum, mycket litet kök som kan utvidgas till matsalen utan för mycket arbete. Balkongen ca 2 meter bred har en fantastisk utsikt över kullarna.. Marmorgolv i alla rum. På bottenvåningen finns ett stort rum om ca 20 m2 med fönster.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 2, hiss finns ej
Allmänt
3-rumslägenhet med underbar utsikt i ett mycket gammalt palats beläget i den historiska stadskärnan i Palmoli i provinsen Chieti i Abruzzo. Lägenheten ligger på andra våningen i en mycket karakteristisk byggnad med synliga ursprungliga stenar och är helt beboeligt. En bekväm trappa leder till entrédörren på andra våningen, lägenheten består av ett rum med funktionell eldstad, två stora dubbelrum, hall, badrum, mycket litet kök som kan utvidgas till matsalen utan för mycket arbete. Balkongen ca 2 meter bred har en fantastisk utsikt över kullarna.. Marmorgolv i alla rum. På bottenvåningen finns ett stort rum om ca 20 m2 med fönster.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus
Uppvärmning
El
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt på förfrågan.
Eventuell samfällighetsavgift på förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Palmoli är en kommun och stad i provinsen Chieti i regionen Abruzzo. Två kända byggnader i Palmoli är: Slottet (markisens palats) från 1100-talet, av vilken det idag existerar bastionen och ett lågt cylindrisk torn. Kyrkan Madonna del Carmine från 1500-talet, med barockinteriör, intressanta målningar och statyer.
Kommunikation
Vasto och stranden: 25 km.
Pescara flygplats: 108 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Palmoli, Chieti
Abruzzo

Pris:
46 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
90 m2
Ref.nr
CCHALA664

Dela

Till toppen