Studio med panoramavy över havet i Silvi till mycket bra pris

Studiolägenhet med panoramavy över havet i Silvi, Abruzzo till mycket bra pris. Nyligen restaurerad och inredda lägenhet i Silvi Alta, en av de högt belägna orterna som vetter mot havet. 5min. till stranden och 15 minuter till flygplatsen i Pescara. Bör ses - mycket mycket bra pris. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
1 rum
Boarea
25 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerad studio bestående av: Hall, vardagsrum med sovdel, mindre kök och badrum.
Kök
Mindre kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 3, hiss finns ej
Allmänt
Studiolägenhet med panoramavy över havet i Silvi, Abruzzo till mycket bra pris. Nyligen restaurerad och inredda lägenhet i Silvi Alta, en av de högt belägna orterna som vetter mot havet. 5min. till stranden och 15 minuter till flygplatsen i Pescara. Bör ses - mycket mycket bra pris.

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Närområde

Allmänt
Silvi Marina, ligger bara några få km från Pescara och sträcker sig söderut så långt som till Piomba floden, och i norr till Cerranotornet. Silvi Marina är en av de mest kända badorterna i Abruzzo, med sina fashionabla villor av det sena artonhundra- till tidiga nittonhundratalet, och även är känd för sin lakritstillverkningsindustri. Dess territorium omfattar de två centrena Silvi Paese eller Silvi Alta som det också kallas och Silvi Marina längs kusten. Tack vare en av de vackraste stränderna vid Adriatiska havet, med flertalet hotell, pensionat och säsongshyresrätter, är staden full av italienska och utländska turister på sommaren.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Silvi, Teramo
Abruzzo

Pris:
55 000 EUR
Antal rum:
1
Boarea:
25 m2
Ref.nr
CLAPCN350

Dela

Till toppen