Nyrenoverat lanthus i Scerni, Chieti 20 minuter från havet

Fristående hus med trädgård på ca 5 800 m2 meter belägen på bara 20 minuter från stranden. Fastigheten har nyligen restaurerats under 2011 med nytt tak som har en del med synliga bjälkar och nya badrum. Med en total yta på ca 210 m2. Huset är på två plan: På bottenvåningen finns entré, kök, matsal, vardagsrum ,, sovrum, hall, badrum, trappan leder till andra våningen med 3 dubbelrum (en av dem har synliga bjälkar tak), ett enkelrum, badrum Gaseldad centralvärme med radiatorer och en traditionell vedeldad öppen spis, dubbla fönsterfönster. Stort garage / verkstad. Funktionell vattenbrunn som är användbar för bevattning av trädgården; Externa terrasser med grill, solterrasser och attraktiv trädgård .Tomt om ca. 5 733 m2 med trädgård, mogna olivlundar, många fruktträd. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
210 m2 + 31 m2
Rumsbeskrivning
Huset har nyligen restaurerats under år 2011, nytt tak som har en del med synliga bjälkar samt nya badrum. Total boarea om ca 210 m2. Huset är på två plan: På bottenvåningen finns entré, kök, matsal, vardagsrum, sovrum, hall, badrum; trappan leder till andra våningen med 3 sovrum (en av dem har synliga bjälkar tak), ett enkelrum, badrum Gaseldad centralvärme med radiatorer och en traditionell vedeldad öppen spis, dubbla fönster.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1½-plansvilla
Uppvärmning
Gasradiatorer + vedeldad spis
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Fristående hus med trädgård på ca 5 800 m2 meter belägen på bara 20 minuter från stranden. Fastigheten har nyligen restaurerats under 2011 med nytt tak som har en del med synliga bjälkar och nya badrum. Med en total yta på ca 210 m2. Huset är på två plan: På bottenvåningen finns entré, kök, matsal, vardagsrum, sovrum, hall, badrum, trappan leder till andra våningen med 3 sovrum (en av dem har synliga bjälkar tak), ett enkelrum, badrum Gaseldad centralvärme med radiatorer och en traditionell vedeldad öppen spis, dubbla fönsterfönster. Stort garage / verkstad. Funktionell vattenbrunn som är användbar för bevattning av trädgården; Externa terrasser med grill, solterrasser och attraktiv trädgård .Tomt om ca. 5 733 m2 med trädgård, mogna olivlundar, många fruktträd.

Övriga byggnader

Stort garage med verkstad.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 5800 m2
Typ: Trädgård, mark & pool med terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt på förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Scerni är en stad med 3 645 invånare i provinsen Chieti i regionen Abruzzo. Total areal är 42 km2. Scerni gränsar mot kommunerna Atessa, Gissi, Monteodorisio och Pollutri.

Staden är attraktiv och vacker belägen böand böljande dalar och kullar och med ett milt klimat. I kommunen finns produktion av olivolja, vin och korv .
Kommunikation
Till stranden: 10 km.
Till bergen med skidorter: 80 km.
Till Pescara flygplats: 76 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Scerni, Chieti
Abruzzo

Pris:
189 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
210 m2
Biarea:
31 m2
Tomtarea:
5800 m2
Ref.nr
CCHALA661

Dela

Till toppen