Nybyggda 3-rumslägenheter i Martinsicuro Lido

Nybyggda 3-rumslägenheter i Martinsicuro Lido, nära centrum och all service inom gångavstånd. Endast 400 meter till sandstranden. Lägenheter med 2 sovrum, terrass och balkong med priser från 100 000 till 120 000 Euro. Lägenheterna säljs fullt utrustade. Endast ett fåtal lägenheter kvar. Bra pris och läge. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
70 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerade lägenheter bestående av: Entré och hall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, två sovrum, ett badrum och terrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1-3 av 3, hiss finns ej
Allmänt
Nybyggda 3-rumslägenheter i Martinsicuro Lido, nära centrum och all service inom gångavstånd. Endast 400 meter till sandstranden.
Lägenheter med 2 sovrum, terrass och balkong m4ed priser från 100 000 till 120 000 Euro. Lägenheterna säljs fullt utrustade.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Gas
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Martinsicuro, en stad med cirka 17 500 inv. Det moderna Martinsicuro Lido är en väletablerad badort, en av de mest populära orterna i Abruzzo, med en stor strand och med finkornig sand.

Martinsicuro ligger på den norra gränsen av Abruzzo, några få km från en viktig hamn, San Benedetto del Tront. Martinsicuro är inte bara betyder sol och nöje, men också historia, kultur och tradition. I närheten finns det massor av städer med konst, gamla stadskärnor rik på historia med bevarade fantastiska monument från olika epoker.
Kommunikation
Stranden: 400 meter.
Pescara internationella flygplats: 68 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Martinsicuro Lido
Abruzzo

Pris:
100 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
70 m2
Ref.nr
CCHALA626

Dela

Till toppen