Rustikt byhus i tre plan i Castiglione Messer Marino

Rustikt byhus i tre plan i Castiglione Messer Marino. Traditionellt stort hus i sten. Själva boendet är på två våningar. Huvudentrédörren öppnar upp till ett stort vardagsrum med öppen spis från år 1860. Från vardagsrummet har man access till köket och en trappa som leder upp till övervåningen med två stora sovrum med underbar utsikt över dalen och ett badrum med dusch. På bottenvåningen finns också en dörr ner till en källare. Huset är beboligt, men behöver lite uppdatering. Inget värmesystem i huset idag. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea + Biarea
80 m2 + 20 m2
Rumsbeskrivning
Huvudentrédörren öppnar upp till ett stort vardagsrum med öppen spis från år 1860. Från vardagsrummet har man access till köket och en trappa som leder upp till övervåningen med två stora sovrum med underbar utsikt över dalen och ett badrum med dusch. På bottenvåningen finns också en dörr ner till en källare.
Kök
Mindre kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus 2-plan
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Sten
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rustikt byhus i två plan i Castiglione Messer Marino. Traditionellt stort hus i sten. Själva boendet är på två våningar. Huvudentrédörren öppnar upp till ett stort vardagsrum med öppen spis från år 1860. Från vardagsrummet har man access till köket och en trappa som leder upp till övervåningen med två stora sovrum med underbar utsikt över dalen och ett badrum med dusch. På bottenvåningen finns också en dörr ner till en källare. Huset är beboligt, men behöver lite uppdatering. Inget värmesystem i huset idag.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 48 m2
Typ: Byggnadsyta
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Castiglione Messer Marino är en kommun och stad i provinsen Chieti i regionen Abruzzo. Orten är födelseplats för racerförare Juan Manuel Fangio's far, Loreto Fangio.
Kommunikation
Den närmaste lilla staden är Penna Sant'Andrea ca 1 km bort. Adriatiska havet nås på 30 min.Skidorten Prati di Tivo nås också på cirka 30 minuter.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Castiglione Messer Marino
Abruzzo

Pris:
25 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
80 m2
Biarea:
20 m2
Tomtarea:
48 m2
Ref.nr
CCHALA646

Dela

Till toppen