Vacket delvis renoverat byhus med egen trädgård i Penne

Vacket delvis renoverat byhus belägen i en vacker innergård, bara 100 meter från Pennes största piazza. Detta byhus är byggt på 3 nivåer och består av 2 sovrum, ett litet vardagsrum, kök, Cantina med välvt tegeltak och en privat trädgård om cirka 50 m2. Trädgårdar är sällsynta inee i "Centro Storico" i Penne. Den totala interna boarean är cirka 90 m2. Detta inkluderar en Cantina som lätt kan omvandlas till extra bostadsarea. Cantinan har egen separat ingång bredvid ytterdörren. Det finns också ett stort rum som öppnar sig mot trädgården. Även om taket nyligen inspekterat, kommer huset att behöva ett nytt kök och badrummet behöver uppdateras. För närvarande värms huset upp med el. Går att koppla till gas. Bra pris. Kontakta oss för att köpa hus i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea + Biarea
75 m2 + 10 m2
Rumsbeskrivning
Detta byhus är byggt på 3 nivåer och består av 2 sovrum, ett litet vardagsrum, kök, Cantina med välvt tegeltak och en privat trädgård om cirka 50 m2.
Kök
Mindre inrett kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus i 3 plan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vacket delvis renoverat byhus belägen i en vacker innergård, bara 100 meter från Pennes största piazza. Detta byhus är byggt på 3 nivåer och består av 2 sovrum, ett litet vardagsrum, kök, Cantina med välvt tegeltak och en privat trädgård om cirka 50 m2. Trädgårdar är sällsynta inee i "Centro Storico" i Penne. Den totala interna boarean är cirka 90 m2. Detta inkluderar en Cantina som lätt kan omvandlas till extra bostadsarea. Cantinan har egen separat ingång bredvid ytterdörren. Det finns också ett stort rum som öppnar sig mot trädgården. Även om taket nyligen inspekterat, kommer huset att behöva ett nytt kök och badrummet behöver uppdateras. För närvarande värms huset upp med el. Går att koppla till gas.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 80 m2
Typ: Byggnadsyta, terrass och trädgård
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Penne ligger i den vackra landsbygden halvvägs mellan bergen och havet. Penne är en livlig stad och centrum för en kommun med ca 12 000 invånare. Med en veckomarknaden och sin egen evenemangskalender under sommarmånaderna, har Penne blivit ett turistmål. Det är 30 km till Pescara och den internationella flygplatsen och det finns en regelbunden busstrafik, så besökare är inte beroende av privata transport. Penne är belägen mitt emellan stränderna vid Adriatiska havet och foten av Apenninerna, så en hel del aktiviteter är tillgängliga i närheten som skidåkning vintertid och vattensporter sommartid nere vid kusten.
Kommunikation
Det finns daglig buss till Rom. Pescara med dess internationella flygplats ligger 30 kilometer bort, eller 45 minuter med bil eller buss.
30 min till stranden i Montesilvano.
30 min till skidort.
30 min till Pescara flygplats.
Närservice
Penne är ett blomstrande samhälle med en väl utbyggd service och aktiviteter året om.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Penne
Abruzzo

Pris:
70 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
75 m2
Biarea:
10 m2
Tomtarea:
80 m2
Ref.nr
CCHALA636

Dela

Till toppen