Lägenhet 3:a med pool i Tortoreto Alta - med fantastisk havsutsikt

Lägenhet 3:a med pool i Tortoreto Alta. Lägenheten har en fantastisk havsutsikt från egna terrassen om ca 20 m2 och gemensamma takterassen. Boarea om ca 55 m2. Lägenheten består av ett vardagsrum med kök, 1 sovrum med plats för dubbelsäng, 1 enkelrum och ett badrum. Bra pris och investering och lätt att hyra ut. Tortoreto Alta är en historisk ort nära kusten på en höjd med butiker, barer och restauranger, och allt ligger inom gångavstånd från lägenheten (ca 1 km). Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
55 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerad lägenhet 3:a bestående av: Hall, vardagsrum, fullt utrustat kök med matplats, två sovrum, ett badrum och en terrass om ca 20 m2 med utsikt över havet. Gemensam takterrass i huset om 40 m2.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum med duschkabin.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4 av 4, hiss finns
Allmänt
Lägenhet 3:a med pool i Tortoreto Alta. Lägenheten har en fantastisk havsutsikt från egna terrassen om ca 20 m2 och gemensamma takterassen. Boarea om ca 55 m2. Lägenheten består av ett vardagsrum med kök, 1 sovrum med plats för dubbelsäng, 1 enkelrum och ett badrum. Bra pris och investering och lätt att hyra ut. Tortoreto Alta är en historisk ort nära kusten på en höjd med butiker, barer och restauranger, och allt ligger inom gångavstånd från lägenheten (ca 1 km).

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: 380 Euro/år.
Samfällighetsavgift: 485 Euro/år.
Sopskatt: 180 Euro/år.

Omkostnader vid köp
Transferskatt och notarieavgift: 6 000 Euro
Arvode: 3 000 Euro + 22% moms = 3 660 Euro


Hyresintäkter:
Januari - Juli/Septermber - December 300 Euro per vecka.
Augusti 400 Euro per vecka.

Närområde

Allmänt
Tortoreto är en kuststad och kommun i provinsen Teramo i regionen Abruzzo. Orten har två skilda delar. Den gamla staden, Tortoreto Alta (höga) ligger på en kulle inte långt från Adriatiska havet. Den nya delen, vanligen kallat Tortoreto Lido, är vid havet och ligger intill vägen SS 16.

Tortoreto Alta är en trevlig småstad med en medeltida stadskärna.
Kommunikation
Bergen och skidorterna är bara 40 minuter bort med bil (det högsta berget är Gran Sasso, över 3 000 meter.)

Tortoreto Beach, ca 5 min. körtid från lägenheten, är ett populärt turistområde, liv och rörelse hela året om med många vackra butiker, marknader och restauranger. Gran Sasso-massivet, Abruzzo's högsta berg, på över 3 000 meter, är bara 40 minuter bort med bil. Det finns många medeltida städer och slott att utforska i området.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Tortoreto Alta, Teramo
Abruzzo

Pris:
85 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
55 m2
Ref.nr
CLAPCN461

Dela

Till toppen