Lägenhet 2:a nära stranden med havsutsikt

Lägenhet 2:a nära stranden med havsutsikt. Lägenheten är belägen i en byggnad med 6 våningar och lägenheten är belägen på våning 4. Med gångavstånd till den vackra sandstranden. Stor matsal med kök, badrum, sovrum, förråd, terrass. Parkeringsplats. Endast 10 minuters bilfärd till Pescara. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Abruzzo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Abruzzo.

Interiör

Antal rum:
2 rum
Boarea
50 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerad lägenhet 2:a bestående av: Hall, vardagsrum, fullt utrustat kök med matplats, ett sovrum, ett badrum och en terrass om ca 15 m2 med utsikt över havet.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum med duschkabin och tvättmaskin.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4 av 6, hiss finns
Allmänt
Lägenhet 2:a nära stranden med havsutsikt. Lägenheten är belägen i en byggnad med 6 våningar och lägenheten är belägen på våning 4. Med gångavstånd till den vackra sandstranden. Stor matsal med kök, badrum, sovrum, förråd, terrass. Parkeringsplats. Endast 10 minuters bilfärd till Pescara.

Byggnad

Byggnadstyp
6-planshus
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunlat vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: 380 Euro/år.
Samfällighetsavgift: 485 Euro/år.
Sopskatt: 180 Euro/år.

Närområde

Allmänt
Silvi Marina, ligger bara några få km från Pescara och sträcker sig söderut så långt som till Piomba floden, och i norr till Cerranotornet. Silvi Marina är en av de mest kända badorterna i Abruzzo, med sina fashionabla villor av det sena artonhundra- till tidiga nittonhundratalet, och även är känd för sin lakritstillverkningsindustri. Dess territorium omfattar de två centrena Silvi Paese eller Silvi Alta som det också kallas och Silvi Marina längs kusten. Tack vare en av de vackraste stränderna vid Adriatiska havet, med flertalet hotell, pensionat och säsongshyresrätter, är staden full av italienska och utländska turister på sommaren.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Silvi, Teramo
Abruzzo

Pris:
114 900 EUR
Antal rum:
2
Boarea:
50 m2
Ref.nr
CLAPCN226

Dela

Till toppen